dobroge.tv

Live

Dorina Șerbănescu, primarul comunei Adamclisi, s-a stins din viață: „Vestea a căzut ca un trăsnet peste noi toţi”

Dorina Șerbănescu, primarul comunei Adamclisi, s-a stins din viață: „Vestea a căzut ca un trăsnet peste noi toţi”
16 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Dorina Şerbănescu, primarul comunei Adamclisi, a murit la 54 de ani. În urmă cu câteva zile a ajuns la spital și a postat pe Facebook ultimul său mesaj în care descria problemele de sănătate.

În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres, odihnă mai puţină. Dar Dumnezeu a ales că eu să trec peste această cumpănă şi să mă simt bine. Nu pot să descriu în cuvinte cât sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor şi întregului personal medical începând cu doamnele din Adamclisi, personalul celor două ambulanţe, medicilor şi personalului medical din Spitalul Judeţean Constanţa. Mii de mulţumiri.

Însă, alături de voi toți, familia mea a fost tot ce am avut și voi avea mai de preț. Au fost sprijinul meu necontenit și speranța mea de viață! Eu îi mulțumesc din suflet Domnului pentru că a avut grijă de mine prin medici, familie, mulțumesc preoților pentru rugăciuni, tuturor prietenilor .

Vă doresc tuturor multă sănătate și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile bune pe care le aveți pentru mine. Dumnezeu să ne aibe în pază!”, scria Dorina Şerbănescu pe o rețea de socializare, în urmă cu trei zile.

În seara zilei de luni, 15 noiembrie, Dorina Şerbănescu a murit.

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal a transmis că este alături de familia greu incercată a regretatei colege şi prietene, Dorina Cicilia Şerbănescu.

Primar al comunei Adamclisi, profesor şi inginer agronom, Dora a reuşit să schimbe faţa localităţii prin iubirea pentru comunitate, devotamentul si eforturile de multe ori supraomeneşti. Vestea trecerii ei la cele veşnice a căzut ca un trăsnet peste noi toţi. Dora a fost în primul rând un om extraordinar și va rămâne în inimile tuturor celor ce au cunoscut-o. Condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, spun cei din PNL Constanţa.

Doamna Dorina Șerbănescu, o colegă liberală, primar al comunei Adamclisi, a plecat către o lume mai dreaptă. Dumnezeu să o aibă în pază. Condoleanțe familiei”, a scris primarul Constanței, Vergil Chițac.


Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233