dobroge.tv

Live

O familie din Constanța își îngroapă fiul. Gabriel a murit în urma unui stop cardio-respirator: „Prea multe persoane, în special tineri, mor subit”

O familie din Constanța își îngroapă fiul. Gabriel a murit în urma unui stop cardio-respirator: „Prea multe persoane, în special tineri, mor subit”
05 februarie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Constanța după ce un tânăr navigator s-a stins din viață, subit. Potrivit unui prieten, Gabriel a plecat recent în voiaj, îmbarcându-se în Africa. A doua zi, ar fi făcut un stop-cardio respirator.

„Dumnezeu să te ierte dragă prieten. Cei care doresc să își ia rămas bun, trupul neînsuflețit al lui Vasile Gabriel Mădălin este depus la biserica: Intrarea Maicii Domnului în Biserica, strada Dinu Lipatti nr 2, din cartierul Compozitorilor din Constanța”, a transmis prietenul lui Gabriel.

Înmormântarea tânărului va avea loc luni, 6 februarie, începând cu orele 13:00.

Mare de lacrimi după moartea lui Gabriel

Vestea morții lui Gabriel a venit ca un trăsnet pentru familie și prieteni, mai ales că în ultima perioadă se înmulțesc cazurile tinerilor care își pierd viața, în mod subit. Cei care l-au cunoscut și apreciat pe Gabriel au transmis mesaje de condoleanțe.

„Odihnă veșnică și luminată! Sincere condoleanțe familei îndurerate!”

„Condoleanțe! Prea tânăr și frumos”

„Dumnezeu să-l ierte, așa tânăr. Condoleanțe familiei”

„Dumnezeu să-l ierte …. Nu vreau să critic sau ceva dar prea multe persoane, în special tineri, mor subit în urma vaccinării. Sper să nu fi fost acesta motivul și în cazul lui .. păcat”

„Condoleanțe… tot mai mulți tineri ne părăsesc mult prea devreme.. Dumnezeu să aibă grijă de el!”

UPDATE. Potrivit constanta.info, Gabriel, în vârstă de doar 29 de ani, a decedat pe data de 4 decembrie 2022, la o zi după ce s-a îmbarcat în Africa, pe funcția de ofițer mecanic. Oficial, decesul lui Gabriel a fost pus pe seama unui stop cardio-respirator, întâlnit cu precădere la persoanele cu boală coronariană (cardiopatie ischemică). 

Din păcate, tragedia s-a produs în voiaj, pe coasta Africii, și nu a existat posibilitatea realizării unei autopsii la fața locului, corpul tânărului marinar fiind conservat la bordul navei. Astfel că, trupul neînsuflețit al lui Gabriel a ajuns acasă abia peste două luni, fiind repatriat în urmă cu doar câteva zile. 


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233