Live

Victorie la scor obținută aseară de Farul Constanța. „Marinarii“ au învins cu 5-0 pe Academica Clinceni, cu Betancor autor a nu mai puțin de trei goluri. Grație acestui rezultat, formația de pe litoral se menține pe locul 4 al clasamentului, în timp ce atacantul spaniol a devenit golgheterul Ligii Întâi.

Farul Constanţa a surclasat-o pe Academica Clinceni cu 5-0, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a...

Victoria cu 5-0 de pe terenul lui Dinamo București le-a dat aripi jucătorului de la FC Viitorul. Constănțenii speră să repete jocul bun și în această seară, contra Academicii Clinceni, și să rămână cu șanse reale în calcule pentru calificarea în play-off.

Autor al unei duble în urmă cu o săptămână, contra lui Dinamo, Andrei Ciobanu a devenit principalul marcator...

După recitalul dat în partida cu Dinamo București, FC Viitorul are parte mâine seară de un nou meci decisiv în privința luptei pentru calificarea în play-off-ul campionatului. Constănțenii joacă acasă contra Academicii Clinceni, chiar formația aflată acum pe locul șase al clasamentului, ultimul care asigură prezența în lupta pentru titlu.

Rămasă mai mult cu șanse matematice în lupta pentru calificarea în play-off-ul campionatului, FC Viitorul nu...

Academia Clinceni a învins sâmbătă, 21 noiembrie, pe teren propriu echipa FC...

FC Viitorul traversează cea mai bună perioadă din acest sezon competițional. Constănțenii sunt pe loc de play-off în clasament și au o serie de șapte partide fără înfrângere. Formația lui Ruben de la Barrera speră să păstreze acest parcurs și după confruntarea de mâine, din campionat, în care vor întâlni pe Academica Clinceni.

Pauza competițională în care a intrat în ultimele două săptămâni Liga Întâi a venit într-un moment...

FC Farul și FC Viitorul și-au aflat adversarii din șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal. Dacă „marinarii” vor avea parte de un adversar accesibil, în rolul Academicii Clinceni, trupa lui Ruben de la Barrera vor da din nou piept cu Dinamo București, pe care a învins-o duminică în Liga Întâi.

FC Viitorul Constanța și Dinamo București vor fi din nou adversare în decurs de mai puțin de o lună. După...

FC Viitorul mai poate face un pas spre asigurarea prezenței în Liga Întâi și în sezonul viitor. Trupa lui Gheorghe Hagi joacă mâine seară, pe teren propriu, contra revelației play-out-ului, Academica Clinceni. Ilfovenii vin însă cu gânduri de revanșă pe litoral, după ce runda trecută au pierdut puncte prețioase în fața lui Dinamo București.

Cu un avans considerabil în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii Întâi, FC Viitorul pare prima echipă...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233