Live

Se lucrează în continuare pe strada Unirii din zona Faleză Nord. Muncitorii au intervenit cu utilaje speciale pentru a turna asfaltul. De asemenea, aceștia au modernizat trotuarele. Echipele municipalității aproape au terminat de pus pavelele noi.

Continuă procesul de recondiționare a carosabilului si de reabilitare a trotuarelor pe Strada Unirii din Zona...

Încă o zi cu mulți nervi și aglomerație la Casa Județeană de Pensii din Constanța. Urmașii persoanelor persecutate, care urmează să primească indemnizație de la stat, au făcut coadă în fața instituției. Nemulțumirile oamenilor sunt mari, iar reprezentanții Casei de Pensii spun că urmașii nu au de ce să se înghesuie pentru că mai este suficient timp în care își pot depune actele.

Situația este așa de o săptămână, de când s-a anunțat că și copiii persoanelor persecutate din motive...

Continuă lucrările de reabilitare a drumurilor din orașul Constanța. Astăzi, echipele municipalității au acționat în cartierul Faleză Nord. După ce au fost recondiționate trotuarele acum a venit rândul drumului rutier să fie modernizat. Întreaga porțiune a fost decopertată, iar mâine urmează să fie turnat primul strat de asfalt.

Lucrările de reabilitare a drumului rutier au continuat și miercuri în cartierul Faleză Nord.

Pe tronsonul...

Șoferii constănțeni mai au de îndurat aglomerația de pe marile artere de circulație din oraș. Muncitorii care schimbă conductele de apă vor lucra cel puțin până pe 1 iulie în zonele principale din oraș, iar apoi se vor muta pe străzile secundare. Ritmul lucrărilor nu este accelerat tocmai pentru ca proiectul să fie unul temeinic, iar în timp să nu apară diferite probleme tehnice.

Foarte prost”. Așa caracterizează cei mai mulți șoferi constănțeni felul în care se...

O nouă lege care a intrat în vigoare a creat haos la Casa de Pensii, de la primele ore ale zilei. Dornici șă depună documentele cât mai rapid, constănțenii au uitat de răbdare. Reprezentanții instituției îi informează periodic pe pensionari că pot apela la poștă, curier sau e-mail atunci când au probleme de rezolvat.

E bătaie de joc. Am venit ieri, am stat o oră și jumătate degeaba. La 13.00 închide”, spune un...

Cu 10 accidente grave mai mult față de 2020 și cu opt mai mult în comparație cu 2019. Este statistica din județul nostru pentru primele cinci luni ale anului. Numărul accidentelor grave în urma cărora oamenii își pierd viața este în creștere, iar acest fapt se datorează în principal neatenției și lipsei de responsabilitate atât a șoferilor, cât și a pietonilor. Autoritățile spun că prima cauză generatoare de accidente rutiere este traversarea neregulamentară a pietonilor, dar și neacordarea de prioritate pentru aceștia.

Maria Iacob locuiește la curte pe unul dintre cele mai mari bulevarde din oraș, I.C. Brătianu. Joi dimineață...

De astăzi a început campania de imunizare pentru copiii de peste 12 ani. Cei mai motivați s-au prezentat la Pavilionul Expozițional încă de dimineață. Adolescenții se pot imuniza doar cu acordul părinților. Vaccinarea se poate face atât cu programare pe platform, cât și prin prezentarea directă la centre.

Teodor are treisprezece ani și jumătate și este primul copil care s-a vaccinat miercuri împotriva COVID-19 la...

Se reface carosabilul de pe strada Constantin Bobescu din Constanța. Lucrări similare au mai avut loc, însă, din cauza traficului rutier, dar și a investițiilor imobiliare din zonă – spun oamenii, artera s-a deteriorate. Simultan, se intervine și în alte zone din oraș.

Continuă lucrările edilitare din municipiul Constanța. Echipele de muncitori au ajuns și în cartierul...

Șoferii constănțeni nu vor scăpa prea curând de aglomerația de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Specialiștii companiei de apă anunță că primele lucrări de înlocuire a rețelei din nordul orașului se vor finaliza abia spre sfârșitul lunii august. Pentru a nu paraliza întreg traficul din Constanța, mai ales că sezonul estival bate la ușă, o parte din lucrări vor fi sistate până la toamnă.

Bară la bară. Așa se circulă în fiecare zi pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Cea mai mare aglomerație este la orele...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233