Live

Naționala României de beach-handball se pregătește pe litoral pentru participarea la Campionatul European. Tricolorele se află în această perioadă la Venus, unde se antrenează sub comanda antrenorilor de la CS Medgidia.

Antrenorii echipei masculine de handbal CS Medgidia, Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, au fost convocaţi de...

Chiar dacă jucătorii se află în vacanță, conducerea celor de la FC Viitorul lucrează intens pentru pregătirea viitorului sezon. Clubul constănțean a anunțat aseară despărțirea de patru jucători, printre care și Romario Benzar, căruia i-a expirat împrumutul pe litoral.

Chiar dacă deocamdată nu se știe cineva va conduce banca tehnică a lui FC Viitorul în sezonul următor,...

Naționala sub 23 de ani a României, din care fac parte și patru jucători de la FC Viitorul, a intrat în linie dreaptă cu pregătirea participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Tricolorii” mici vor disputa în această seară, de la ora 21.00, o nouă partidă amicală, contra selecționatei similare a Australiei. România debutează la Olimpiadă pe 21 iulie.

Naționala de fotbal sub 23 de ani a României pregătește Jocurile Olimpice, în Spania, în cadrul unui...

Lotul echipei FC Viitorul Constanţa a intrat în vacanţă imediat după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din...

HC Dobrogea Sud a încheiat sezonul cu o medalie de bronz în campionat și una de argint în Cupa României, însă în vacanță au intrat doar jucătorii. Conducătorii formației de pe litoral au început deja pregătirea viitoare ediții, iar principal grijă a fost înscrierea în cupele europene.

HC Dobrogea Sud s-a înscris în EHF European League! Dacă sezonul trecut a ratat calificarea în grupele...

Salvată în ultimul moment de la retrogradare în ultimul sezon, FC Viitorul nu vrea să mai treacă prin acest gen de emoții de acum înainte. Tocmai pentru asta formația de pe litoral va începe la sfârșitul acestei luni pregătirea de vară. Constănțenii și-au programat un cantonament montan, prilej cu care își vor măsura forțele și în șapte partide amicale.

FC Viitorul Constanța a intrat în vacanță imediat după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de la sfârșitul...

Cu mai puțin de două luni rămase până la întrecerile de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, conducătorii Federației Române de Fotbal încă așteaptă confirmările cluburilor că își vor lăsa jucătorii la echipa națională. FC Viitorul a răspuns deja afirmativ acestei solicitări, astfel că toți cei patru fotbaliști convocați la selecționata sub 23 de ani se pregătesc în prezent în Spania, sub comanda lui Nicolae Dică.

George Ganea și FC Viitorul n-au avut deloc un sezon reușit în Liga Întâi, însă au reușit să se redreseze...

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa s-a întrunit marţi, 4 mai, pentru a decide ce măsuri vor...

De mâine, 5 mai, se vor redeschide restaurantele la interior, în Constanţa, dar la o capacitate de 30%. CJSU a...

Lotul naţional de canotaj tineret a făcut sâmbătă, rapelul la Constanţa, 45 de sportivi vaccinându-se cu...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233