Live

Autoritățile sunt în alertă după ce a fost depistat un focar de gripă aviară la nivel național. La Constanța, au fost luate anumite măsuri. Inclusiv reprezentanții microrezervației sunt vigilenți, deoarece aici se află o gamă variată de păsări care ar putea fi în pericol. În județul Mureș, 180 de mii de păsări au fost deja incinerate, iar autoritățile se tem să nu se ajungă în această situație și la Constanța.

Rațe, gâște și lebede sunt doar câteva dintre speciile care ar putea fi afectate de noua tulpină de gripă...

În contextul apariţiei unei situaţii epidemiologice veterinare, generată de răspândirea gripei aviare, la...

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în Punctul de Trecerea Frontierei...

Pizza, burgerii și shaorma au luat locul drobului și al cărnii de miel. După două zile în care au mâncat pe săturate preparatele specifice Sărbătorilor Pascale, constănțenii s-au reorientat astăzi către mâncarea de tip fast-food. Nu puține au fost comenzile pentru astfel de bunătăți, atât la terase, cât și în regim de delivery.

Dacă zilele trecute cuptoarele erau încinse pentru prepararea cărnii de miel, astăzi a sfârâit pe grătare...

O româncă din Hunedoara care zbura în Italia de pe Aeroportul Cluj a fost nevoită să renunţe la o parte din...

După cel mai aspru post din timpul anului, masa de Paști este așteptată de toți, de la mic la mare. Atenție,...

Friptură sau tofu? Drob de miel sau de ciuperci? Tradițional sau vegan, un lucru este sigur: românilor le place mâncarea și vor să se bucure de sărbători împreună cu familia. Și pentru că doar câteva zile ne mai despart de sărbătorile pascale, constănțenii s-au grăbit la cumpărături. Fie că preferă varianta tradițională sau sunt adepții mâncărurilor vegane, oamenii vor scoate din buzunar aproximativ aceeași sumă de bani.

Echipa Dobrogea TV a fost la cumpărături și a umplut două coșuri. Unul cu mâncare tradițională, celălalt cu...

A început sezonul fructelor de mare! În bucătăriile cherhanalelor se gătește la foc automat scoici, calamari și creveți. Unul dintre cele mai comandate preparate este risotto verde cu fructe de mare. Chef Victor ne prezintă preparatul pe care orice gospodină îl poate face acasă, în numai 15 minute.

Este forfotă mare în bucătăriile cherhanalelor de la malul mării. Chefii pregătesc din cele mai gustoase...

Iepurașii, ciocolata și ouăle colorate sunt la mare căutare în aceste zile, în magazine. Pentru că Paștele Ortodox este la o aruncătură de băț, gospodinele au luat cu asalt supermarketurile. Însă nu toată lumea se pregătește pentru sărbători în mod tradițional. La restaurante, comenzile au crescut în această perioadă.

În magazine, a început goana după cadouri. Rafturile viu colorate îi întâmpină pe clienți, încă de la...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233