Live

Încă o zi cu mulți nervi și aglomerație la Casa Județeană de Pensii din Constanța. Urmașii persoanelor persecutate, care urmează să primească indemnizație de la stat, au făcut coadă în fața instituției. Nemulțumirile oamenilor sunt mari, iar reprezentanții Casei de Pensii spun că urmașii nu au de ce să se înghesuie pentru că mai este suficient timp în care își pot depune actele.

Situația este așa de o săptămână, de când s-a anunțat că și copiii persoanelor persecutate din motive...

O nouă lege care a intrat în vigoare a creat haos la Casa de Pensii, de la primele ore ale zilei. Dornici șă depună documentele cât mai rapid, constănțenii au uitat de răbdare. Reprezentanții instituției îi informează periodic pe pensionari că pot apela la poștă, curier sau e-mail atunci când au probleme de rezolvat.

E bătaie de joc. Am venit ieri, am stat o oră și jumătate degeaba. La 13.00 închide”, spune un...

Aglomerația pare să fie la ordinea zilei la Casa Județeană de Pensii din Constanța. Pentru că sunt nevoiți să își rezolve diferite probleme, oamenii fac coadă de la primele ore în fața instituției. Iar nervii și stresul nu au cum să lipsească. Mulți constănțeni au uitat azi dimineață de răbdare. Reprezentanții instituției îi informează periodic pe pensionari că pot apela la poștă, curier sau e-mail atunci când au probleme de rezolvat.

Tradiționala coadă la ghișee este un obicei de care oamenii nu au scăpat în pandemie. Luni, la primele ore ale...

Din nou aglomerație în fața Casei de Pensii Constanța. Cum în clădire intră un număr limitat de persoane în contextul măsurilor impuse de pandemie, mulți constănțeni au așteptat afară, zeci de minute. Însă reprezentanții instituției spun că oamenii pot solicita sau transmite documentele necesare și online sau prin poștă.

De o oră stau”, spune o constănțeancă.

Nicio zi fără cozi la ghișeele instuțiilor. Zeci...

Nicio zi fără coadă la ghișeele statului. Nevoiți să își rezolve diferite probleme, oamenii vin de la primele ore ale dimineții la Casa de Pensii din Constanța. Ar avea la dispoziție și alte variante, cum ar fi să trimită documentele prin poștă sau e-mail, numai că nu toți se împacă cu tehnologia. Iar din cauza pandemiei și a numărului limitat de persoane care au voie să intre în instituție, oamenii au fost nevoiți să aștepte câteva minute bune afară.

Chiar și în pandemie, românul nu renunță la tradiționala coadă de la ghișee. Iar Casa Județeană de Pensii...

La coadă la Casa de Pensii. Așa au petrecut Ziua Femeii zeci de doamne din Constanța. Fiecare a venit să-și rezolve diferite probleme. Numai că din cauza pandemiei și a numărului limitat de persoane care au voie să intre în instituție, oamenii au fost nevoiți să aștepte câteva minute bune afară.

Nicio zi fără cozi la ghișeele instituțiilor de pe litoral. Zeci de constănțeni au așteptat la coadă în...

Personalul Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP) se va dubla în perioada imediat următoare, a declarat...

Cozi interminabile la Casa de Pensii. Zeci de constănțeni au așteptat în fața instituției pentru a-și rezolva problemele. Din cauză că în interiorul clădirii poate intra doar un număr limitat de persoane, oamenii care stăteau la rând au avut nevoie de multă răbdare. Mulți nu știu că pot achita sau solicita anumite documente sau taxe și în mediul online, însă la ghișeu este mai simplu, spun aceștia.

Doamna Tatiana nu știe dacă poate sau nu să solicite anumite acte și de acasă. Așa că a venit la încă de la...

Primele zile ale anului aduc cozi la ghișee. Zeci de constănțeni s-au încolonat, încă de dimineață ca să...

RADET Constanța transmite că, marți, 8 decembrie, din cauza unei avarii, 35 de zone din oraș și 69 de puncte de...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233