Live

Mii de oameni au profitat, în dimineața zilei de Rusalii, de relaxarea măsurilor și s-au înghesuit la vestita...

Cozi interminabile și nervi întinși la maxim la intrare în Grecia, la Vama Kulata. Sute de mașini, întinse pe...

Încă o zi cu mulți nervi și aglomerație la Casa Județeană de Pensii din Constanța. Urmașii persoanelor persecutate, care urmează să primească indemnizație de la stat, au făcut coadă în fața instituției. Nemulțumirile oamenilor sunt mari, iar reprezentanții Casei de Pensii spun că urmașii nu au de ce să se înghesuie pentru că mai este suficient timp în care își pot depune actele.

Situația este așa de o săptămână, de când s-a anunțat că și copiii persoanelor persecutate din motive...

Campania de vaccinare frânează ușor la Constanța. Pentru că cererea este scăzută în această perioadă, mai multe fluxuri de la Pavilionul Expozițional ar urma să fie închise, iar activitatea la cel puțin un centru din județ – sistată. Situația este similară în toată țara. Valeriu Gheorghiță a anunțat că aproximativ 45% dintre punctele de imunizare funcționează la jumătate din capacitate.

La sfârșitul lunii martie, constănțenii făceau coadă în fața centrului de imunizare amenajat la Pavilionul...

O nouă lege care a intrat în vigoare a creat haos la Casa de Pensii, de la primele ore ale zilei. Dornici șă depună documentele cât mai rapid, constănțenii au uitat de răbdare. Reprezentanții instituției îi informează periodic pe pensionari că pot apela la poștă, curier sau e-mail atunci când au probleme de rezolvat.

E bătaie de joc. Am venit ieri, am stat o oră și jumătate degeaba. La 13.00 închide”, spune un...

Locuitorii cartierului social Henri Coandă se pot imuniza de astăzi la doi pași de casă. Autoritățile locale au demarat un maraton de vaccinare chiar în campus. Zeci de persoane s-au prezentat în prima zi la centru pentru a se imuniza. Serurile folosite de cadrele medicale sunt Pfizer și Johnnson & Johnnson.

Elvis are 18 ani și locuiește cu părinții într-un apartament din cartierul social "Henri Coandă". S-a...

Patronii de baruri, restaurante, cofetării și tot ce ține de alimentația publică de pe Litoral au dat startul vacanței la malul mării, în ciuda vremii ploioase și răcoroase. Chefii bucătari ai localurilor de fițe s-au întrecut într-un concurs de artă culinară unde au prezentat meniurile cele mai bune pe care le vom găsi în stațiunile de pe litoral. E primul eveniment la mare care marchează debutul sezonului estival.

Puntea de evenimente a unui yacht de lux s-a transformat pentru câteva ore într-un salon gastronomic de cinci...

O fetiţă din municipiul Suceava a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a...

Șoferii constănțeni nu vor scăpa prea curând de aglomerația de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Specialiștii companiei de apă anunță că primele lucrări de înlocuire a rețelei din nordul orașului se vor finaliza abia spre sfârșitul lunii august. Pentru a nu paraliza întreg traficul din Constanța, mai ales că sezonul estival bate la ușă, o parte din lucrări vor fi sistate până la toamnă.

Bară la bară. Așa se circulă în fiecare zi pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Cea mai mare aglomerație este la orele...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233