Live

De Paști, de pe mesele gospodinelor nu au cum să lipsească pasca și cozonacii. Doamnele care au avut timp, le-au pregătit acasă, însă cele care au avut un program mai încărcat au mers pe alternative. Iar patiseriile din oraș au fost prima opțiune. Au scos tăvi după tăvi din cuptoare, căci nici clienții nu au fost puțini, iar pofta de cozonaci calzi și pască a fost mare.

Nu există Paști fără pască. Cu brânză dulce și aluat de cozonac – așa este preparată de cele mai multe...

Iepurașii, ciocolata și ouăle colorate sunt la mare căutare în aceste zile, în magazine. Pentru că Paștele Ortodox este la o aruncătură de băț, gospodinele au luat cu asalt supermarketurile. Însă nu toată lumea se pregătește pentru sărbători în mod tradițional. La restaurante, comenzile au crescut în această perioadă.

În magazine, a început goana după cadouri. Rafturile viu colorate îi întâmpină pe clienți, încă de la...

Vremea frumoasă din ultimele zile a atras turiștii pe litoral. Perioada ține cu cei mai pofticioși iar weekendul acesta vine la pachet cu dezlegarea la pește. În bucătăriile cherhanalelor este forfotă mare pentru că bucătarii se pregătesc să prepare din cele mai gustoase mâncăruri din pește și fructe de mare. Chef Victor ne va prezenta astăzi o rețetă de chefal pe pat de sare cu mămăliguță și usturoi pe care o puteți prepara și acasă.

Este unul dintre cele mai comandate preparate de clienții cherhanalelor de la malul mării.

Este o rețetă...

Nouă premieră a misiunii NASA pe Marte. Elicopterul Ingenuity a decolat de pe suprafața Planetei Roșii și a...

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști...

Italia a scurtat carantina impusă pentru vizitatorii din 30 de ţări, inclusiv România, conform reglementărilor...

Comenzile de pizza au explodat, în pandemie. Și alte mâncăruri bogate în carbohidrați precum burgerii sau shaorma au fost extrem de căutate în ultimul an, potrivit unui studiu. Specialiștii, însă atrag atenția. Aceste alimente sunt dăunătoare pentru sănătate, iar cazurile de obezitate au crescut semnificativ în ultimul an.

Robert este elev în clasa a douăsprezecea. Pentru că are mult de învățat, nu are timp să își gătească,...

Restaurantele din Constanța își pun iar lacătul pe ușă pentru următoarele 14 zile, în urma deciziei autorităților privind rata de incidență de peste 3 la mia de locuitori în municipiu. Scenariul roșu a venit din nou ca o lovitură grea pentru industria HoReCa, fapt ce i-a determinat pe patroni să se adapteze și să funcționeze în sistem delivery și takeaway. Comenzile la domiciliu sau la locul de muncă sunt cele care le mai țin afacerile în picioare.

Patronii de restaurante se adaptează din nou scenariului roșu. Aceștia oferă clienților varianta tip delivery...

Pufoși, cu miere, cu nucă sau fierți în zeamă. Mucenicii au fost vedetele zilei. Gospodinele s-au pregătit, ca în fiecare an, cu cele două rețete tocmai bune de servit la desert. Nici patiseriile nu s-au lăsat mai prejos. Au scos tăvi după tăvi din cuptoare, căci nici clienții nu au fost puțini, iar pofta de mucenici calzi și rumeniți a fost mare.

Doamna Maria păstrează tradiția mucenicilor făcuți în casă de aproape 55 de ani. Este adepta mâncării...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233