Live

După cel mai aspru post din timpul anului, masa de Paști este așteptată de toți, de la mic la mare. Atenție,...

Iepurașii, ciocolata și ouăle colorate sunt la mare căutare în aceste zile, în magazine. Pentru că Paștele Ortodox este la o aruncătură de băț, gospodinele au luat cu asalt supermarketurile. Însă nu toată lumea se pregătește pentru sărbători în mod tradițional. La restaurante, comenzile au crescut în această perioadă.

În magazine, a început goana după cadouri. Rafturile viu colorate îi întâmpină pe clienți, încă de la...

Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Florin Florea, i-a premiat, sâmbătă, 20 martie, pe toţi...

Schimbările de anotimp pot afecta grav stările de spirit. Mărirea zilei, intensificarea luminii soarelui și mai ales modificările bruște ale temperaturilor, pot provoca așa-numita astenie de primăvară. Pentru mulți oameni, acesta este anotimpul în care se instalează tristețea sau depresia. Specialiștii recomandă sport, odihnă și o alimentație echilibrată pentru cei care se confruntă cu astfel de stări negative.

Primăvara nu este doar despre renașterea naturii. Este și anotimpul asteniei. Specialiștii susțin că aproape...

În Marea Neagră vor fi plantate câmpii de iarbă subacvatică, pentru curățarea apei. După lărgirea plajelor pe litoralul românesc, inginerii vor trece la etapa a doua: amenajarea a aproape 800.000 de metri pătrați de pe fundul mării cu specii de iarbă subacvatică.

Culturile de iarbă marină sunt noul trend global, iar anul trecut s-a consumat acest tip de alge în valoare de...

Pentru copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța, ziua de astăzi a început ca...

Nici nu au apucat bine să termine mâncărurile pentru Crăciun, că oamenii au luat cu asalt supermarketurile, de data aceasta, pentru cumpărăturile de Anul Nou. Carnea, prăjiturile și vinurile spumante sunt cele mai căutate, în această perioadă. Iar pandemia nu îi împiedică pe constănțeni să se bucure de mese îmbelșugate, chiar și în cadru restrâns.

Mâncarea pregătită pentru Crăciun este pe sfârșite, iar în marile centre comerciale a fost un adevărat...

Campania de ajutorare a copiilor din familiile defavorizate continuă. Weekend-ul acesta, micuții din șase localități au primit hăinuțe, jucării, dulciuri, dar și o masă caldă. Moș Crăciun a ajuns pe rând în Movilița, Potârnichea, Plopeni, Amzacea, General Scărișoreanu și Casicea. Este ideea unui constănțean, care și-a mobilizat prietenii, cunoștințele, dar și străinii care au vrut să vină în ajutorul micuților din familii mai puțin norocoase.

Moșul, ajutat de câțiva tineri și de mulți oameni cu suflet mare, a împărțit iar cadouri în satele...

Că românul este gurmand din fire toată lumea o ştie, dar că mâncarea pe care o preferă este pe cât de gustoasă, pe atât de periculoasă, puţini conştientizează. Prin urmare, medicii trag semnale de alarmă, pentru ca masa de sărbători să fie un motiv de bucurie, nu unul de mers la medic.

Românii sunt gurmanzi din fire. Așa că de sărbători, masa trebuie să fie încărcată. Pe lista gospodinelor...

Profesorii sunt alături de medicii din linia întâi. Cadrele didactice ale unei școli private din Constanța s-au gândit să le facă o mică bucurie angajaților Spitalului de Boli Infecțioase. Doctorii și asistentele au primit dulciuri din partea profesorilor și multe încurajări pentru a putea trece peste această perioadă grea.

Zilele acestea, când solidaritatea, responsabilitatea socială şi grija pentru comunitate sunt esenţiale,...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233