Live

Primii turiști au ajuns oficial pe litoral. Odată cu minivacanța de sărbători, litoralul a început încet - încet să se umple de oameni dornici de relaxare. Chiar dacă nu vor avea acces la distracțiile din anii precedenți, turiștii s-au bucurat de întâlnirea cu marea și speră să petreacă într-un mod cât mai plăcut. Weekendul acesta, aproximativ 35.000 de oameni sunt așteptați să ajungă pe litoral.

Alexandru a venit de la Pitești, împreună cu familia. Cei trei vor petrece sărbătorile în stațiunea Mamaia....

Vremea frumoasă din aceste zile a atras și primii turiști pe litoral. Deși ne despart numai două săptămâni până la începerea sezonului estival, românii sunt dornici să revadă marea. Cu câteva haine în valiză sau ghiozdane, au ținut drumul spre mare de la sute de kilometri distanță. Deși în stațiuni nu este deschis mai nimic, unii dintre ei și-au făcut dintr-un sandviș un veritabil prânz chiar pe nisip.

Soarele, briza mării și cele peste 15 grade celsius au făcut pachetul complet pentru o zi perfectă la malul...

Prima mini-vacanță la malul marii din 2021 vine cu rezervări puține. Deși hotelierii propun pentru Paște și 1 mai oferte pentru toate gusturile și buzunarele, românii sunt reținuți în a ocupa o cameră. Prețurile încep de la 160 de lei pe noapte la hoteluri de două stele.

1 mai fără apusurile din Vama Veche sau petrecerile din cluburile exclusiviste din Mamaia Nord era de neconceput...

Patronii magazinelor alimentare din stațiunea Mamaia au intrat în vizorul autorităților locale! Aceștia au ajuns subiect de discuție la masa primarului municipiului Constanța și, conform autorităților, comercianții încalcă o lege demult scrisă care le interzice vânzarea de produse alimentare și de panificație în stațiunile turistice.

Stațiunea Mamaia a ajuns de-a lungul anilor raiul dezvoltatorilor imobiliari și al comercianților care și-au...

De aproape un an de zile am încercat, cu toții, să ne adaptăm la o nouă viață. Ne-au lipsit prietenii, activitățile și ieșirile cu cei dragi. Dincolo de neplăcerea cauzată de statul în casă, specialiștii spun că lipsa socializării poate duce la stări de tristețe, anxietate și chiar depresie. Adolescenții și bătrânii sunt cei mai afectați.

Pandemia a însemnat peste tot în lume restricții. Izolarea socială, obligativitatea de a sta în casă și lipsa...

Pe litoral s-a deschis sezonul la scoici. Gătite la ceaun şi foc de lemne, direct pe malul mării. Delicatesele sunt de departe preferatele turiştilor care vin la Constanța pentru ele, chiar şi toamna sau iarna. Patronul unui local din nordul staţiunii Mamaia îşi atrage în acest fel clienţii indiferent de sezon iar ei sunt mai mult decât încântaţi de idee.

Cătălin Spiridon s-a pregătit cum se cuvine şi a mutat bucătăria restaurantului direct pe plajă. A adus...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233