Live

Pandemia de coronavirus a sporit măsurile de igienă. Dezinfectanții au devenit parte din viața tuturor, însă acest lucru poate avea și efecte negative. Folosiți iresponsabil, ei pot fi extrem de dăunători atât pentru oameni cât și pentru animale.

Pe străzi, în magazine și în case, dezinfectanții au devenit parte din viața noastră. Deși eficiente în...

Activitatea parcului din curtea Delfinariului Constanţa a fost oprită de către Comisariatul pentru Protecţia...

Este liceul de pe băncile căruia au plecat cunoscuții Simona Halep, Horia Tecău, Elizabeta Samara sau Andrei Pavel. Iar astăzi, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța riscă să rămână fără elevi. De ce? Internatul și cantina unității de învățământ sunt abandonate, după ce, în urmă cu aproape 3 ani au început lucările de modernizare și reabilitare. „O să venim să facem drumeții în pădurea de la LPS” - este concluzia amară a directorului liceului.

Porțile de la intrarea în curtea din spatele Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța sunt...

Este oficial. Guvernul a aprobat prin Ordonanță de Urgență înființarea Poliției Animalelor. Aceasta va...

Virusul nu este însă atât de periculos pentru necuvântătoare, spun medicii. Iubitorii de animale nu au motive de îngrijorare, deoarece virusul nu poate trece de la animal la om sau invers.

Trixy este un yorkshire de patru luni. Stăpâna ei a dus-o la veterinar, deoarece prezinta unele simptome specifice...

Reprezentanţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) au sancționat operatorii de plajă în...

Disperarea fermierilor constănțeni loviți de secetă nu are margini. A trecut o lună de când Ministerul Agriculturii le-a promis marea cu sarea și până acum le-a trimis niște bani pentru despăgubirea culturilor din toamna trecută. Este o situație fără precedent pentru agricultorii din Dobrogea care au încasările la pământ.

Pe 10 septembrie agricultorii dobrogeni s-au dus cu jalba-n proțap la București ca să ceară ajutorul...

Este din nou revoltă în rândul iubitorilor de animale din Constanța, după ce în spațiul public au apărut imagini cu mai mulți câini slăbiți, folosiți în spectacole de circ. Au intervenit autoritățile, care l-au amendat pe stăpânul animalelor și i-au recomandat o „vizită urgentă” la medicul veterinar. Acesta din urmă se apără și spune că are grijă, atât cât poate, de animale. În același timp le-a cerut și ajutorul oamenilor când vine vorba de hrana patrupedelor.

Câinii, zece la număr, au fost filmați la sfârșitul săptămânii trecute în incinta unui circ care se află...

Este singura localitate din România care face parte din rețeaua Art-Nouveau, alături de orașe precum Barcelona ori Budapesta. Oradea este, din acest an și stațiune turistică de interes național, iar autoritățile de aici și-au propus ca orașul să primească și titulatura de stațiune balneară. Turiștii care ajung în municipiu sunt fascinați de tot ceea ce găsesc, în special de clădirile care amintesc de turta dulce. De-a lungul timpului s-au luat măsuri pentru ca orașul să strălucească, iar acum, în pandemie, s-au oferit facilități pentru vizitatori și nu numai. Urmăriți povestea de succes a „Orașului Nou” – Oradea!

Piața Unirii din Oradea, piața centrală a orașului, prin clădirile impunătoare, de o importanță istorică...

Încă un copil atacat de câini. Vorbim despre un băiat de 12 ani care a fost mușcat de doi maidanezi pe o stradă din Năvodari. Locatarii din zonă sunt cei care au sărit în ajutorul copilului. Întreaga scenă a fost surprinsă de camere de supraveghere din zonă. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Era puțin după orele amiezii când băiatul a ajuns la Punctul Termic dintre blocuri. A văzut câinii, dar și-a...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233