Live

După ce a fost privată de șansa de a lupta pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale la baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep revine acum în lupta pentru locurile 5-8. Constănțencele vor juca „acasă” la mijlocul acestei săptămâni contra Universității Cluj Napoca.

Speranțele constănțencelor la o surpriză de proporții pe prima scenă a baschetului feminin din România au...

BC Athletic a ratat șansa de a urca în clasamentul Ligii Naționale la baschet masculin. Constănțenii au pierdut ambele partide disputate la Târgu Jiu la sfârșitul săptămânii și împart ultimul loc cu CSM Miercurea Ciuc.

BC Athletic a debutat la turneul cu numărul 12 al Ligii Naționale la baschet masculin contra gazdelor de la...

BC Athletic continuă în acest weekend confruntările din Liga Națională la baschet masculin. Constănțenii au programate încă două confruntări la turneul de la Târgu Jiu, la finalul cărora speră să bifeze cel puțin o victorie.

BC Athletic are ocazia în acest weekend de a se depărta de ultima poziție a clasamentului Ligii Naționale la...

Ultimul turneu al Ligii Naționale la baschet masculin a adus încă două înfrângeri pentru BC Athletic. După înfrângerea de duminică, în fața celor de la SCM Timișoara, constănțenii au cedat aseară și în fața formației CSU Oradea. „Gladiatorii” din Tomis riscă acum să revină pe ultima poziție a clasamentului.

Confruntările cu SCM Timișoara și CSU Oradea n-au adus rezultat scontat pentru BC Athletic în turneul al XI-lea...

Lovitură grea primită de Phoenix CSU Simona Halep chiar înaintea startului în play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Constănțence nu își vor putea apăra șansele în lupta pentru calificarea în semifinalele campionatului din cauza unor cazuri de coronavirus.

După un efort susținut în ultima parte a campionatului pentru ocuparea unei poziții cât mai bune în...

Se știu deja confruntările din play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Chiar dacă mai sunt de disputat trei meciuri din sezonul regulat, problemele cu care se confruntă Universitatea Cluj Napoca au simplificat calculele finale. În aceste condiții, Phoenix CSU Simona Halep va încheia această fază a competiției pe locul șase al clasamentului.

Phoenix CSU Simona Halep nu va avea deloc o misiune ușoară în primul tur al play-off-ului Ligii Naționale la...

Nici nu s-au întors bine de la turneu de la Voluntari, pentru că baschetbaliștii de la BC Athletic trebuie să plece iar la drum. Constănțenii vor juca la finalul acestei săptămâni la Oradea alte două partide din sezonul regulat, contra gazdelor de la CSM, dar și împotriva formației din Timișoara.

Încet, dar sigur, sezonul regulat în Liga Națională de baschet masculin se apropie de final. După 20 de etape...

Federația Română de Baschet a anunțat programul ultimului turneu din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet feminin. Acesta va începe lunea viitoare și va fi încheiat tocmai joi cu confruntarea constănțencelor de la Phoenix CSU Simona Halep cu CS Universitatea Cluj.

Phoenix CSU Simona Halep nu a renunțat la gândul de a termina sezonul regulat în Liga Națională la baschet...

După nu mai puțin de 16 înfrângeri consecutive, BC Athletic a spart în sfârșit gheața în Liga Națională de baschet masculin. „Gladiatorii” din Tomis au bifat în weekend primele două victorii din acest sezon și au scăpat de lanterna roșie a clasamentului.

BC Athletic Neptun Constanţa a înregistrat sâmbătă seară prima victorie de la începutul campionatului, după...

Fără victorie în cele 16 meciuri disputate în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin, BC Athletic speră să spargă gheața în acest weekend. Constănțenii joacă sâmbătă și duminică la Focșani în cel de-al nouălea turneu al sezonului.

După ce au întâlnit până acum formații din partea superioară a clasamentului Ligii Naționale la baschet...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233