Live

Așteptarea a luat sfârșit pentru baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța. Federația română de specialitatea a anunțat că Liga Națională se va relua la sfârșitul lunii octombrie și va alinia la start 11 echipe.

În sezonul 2020-2021, Liga Națională de Baschet Feminin va fi alcătuită din unsprezece echipe împărțite în...

Sistemul de învățământ ieșean a fost sprijinit constant de administrația locală din capitala Moldovei. De la investiții în modernizarea unităților de învățământ, până la amenajarea unor terenuri moderne de sport pentru elevi și, în contextul pandemiei – dotarea sălilor de curs cu toate echipamentele necesare. Cu alte cuvinte, învățământul este o prioritate în Iași. Nu este de mirare, din moment ce aici a fost înființată prima universitate modernă din țară. Și tot aici, promit autoritățile, va fi construit și primul spital regional din România

Iașiul înseamnă, pe lângă multiculturalism, și unul dintre cele mai puternice centre universitare din țară....

Lovitură de imagine dată de echipa de baschet feminin Phoenix Constanța, chiar înaintea startului în noul sezon al Ligii Naționale. Formația de la malul mării va evolua pe viitor sub o nouă identitate, Phoenix CSU Simona Halep. Oficialii constănțeni speră ca această schimbare să se reflecte și pe terenul de joc, iar baschetbalistele constănțene să se motiveze suplimentar, așa cum o face cea mai bună jucătoare de tenis a României.

Phoenix CSU Simona Halep este noua identitate sub care echipa de baschet feminin a Constanței va evolua în noul...

Baschetul românesc l-a găsit în sfârșit pe noul Ghiță Mureșan, cel mai mare baschetbalist român din istorie. În vârstă de doar 15 ani și cu o înălțime ce măsoară doi metri, Lorenzo Diaconescu a făcut deja un prim pas important în cariera sa. De aproape un an el se pregătește la academia celor de la Real Madrid, una dintre forțele europei în baschetul profesionist. Timp de aproape o săptămână Lorenzo s-a antrenat și la Constanța sub comanda celui mai titrat antrenor din România, Marcel Țenter.

Chiar dacă pentru mulți este deocamdată un necunoscut, Lorenzo Diaconescu se face imediat remarcat pe terenul de...

Timp de aproape o săptămână, tinerele speranțe ale baschetului din România s-au pregătit la malul mării, sub îndrumarea atentă a unuia dintre cei mai importanți antrenori din țară, Marcel Țenter. „Gheparzii Summer Camp“ a fost organizat în premieră la Constanța în această vară cu respectarea tuturor regulilor de distanțare socială și a adunat la un loc tineri cu vârste cuprinse în 10 și 18 ani.

Obișnuit să își desfășoare stagiile de pregătire în Ardeal, Marcel Țenter, unul dintre cei mai titrați...

Crește legiunea americană de la BC Athletic după ce formația constănțeană a anunțat transferul încă unui jucător de peste ocean. Kevin Hayes este ultimul „gladiator“ ajuns sub comanda lui Alexandru Olteanu și care va pune astfel umărul la o prestație cât mai bună a echipei în Liga Națională de baschet masculin.

BC Athletic Constanța continuă să se întărească înaintea startului în noul sezon al Ligii Naționale de...

BC Athletic se întărește înaintea debutului în noul sezon competițional. Formația constănțeană a anunțat la finalul săptămânii trecute încă un transfer menit să îi ajute pe „gladiatori“ să își depășească performanțele de până acum din Liga Națională de baschet masculin.

După revenirea lui Daniel Mâinea la BC Athletic, anunțată în urmă cu o săptămână, conducătorii formației...

Sportul de performanță în Constanța va fi susținut în următorul an cu aproape 4,3 milioane de euro. Asta după ce Primăria Constanța a anunțat cele 13 proiecte care vor fi susținute financiar de către municipalitate în cadrul Programului „Promovarea Sportului de Performanță“. Mai mult de jumătate din această sumă va ajunge la două cluburi: HC Dobrogea Sud și FC Farul Constanța.

HC Dobrogea Sud, care a încheiat sezonul pe locul 4 după suspendarea campionatului din cauza coronavirusului, va...

Eforie Aqua Park organizează duminică, 5 iulie, o inedită petrecere grecească.

Dacă nu mergeți în Grecia vara aceasta, vine Grecia la voi! Eforie Aqua Park organizează duminică, 5 iulie, o...

Ligile Naționale de baschet din România vor avea un nou format din sezonul viitor. Federația Română de Baschet a anunțat că întrecea la masculin se va desfășura într-o grupă unică, în sistem tur-retur. La fete, o decizie finală va fi luată în perioada imediat următoare, în funcție de câte echipe se vor alinia la start. Din păcate, Ligile de vară la baschet, anunțate în urmă cu aproximativ o lună de zile, nu vor mai avea loc din cauza lipsei de interes manifestat față de aceste competiții.

Consiliul Director al Federației Române de baschet a aprobat noul format competiţional al Ligii Naţionale de...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233