Live

BC Atheltic a aflat programul după care va disputa o parte din partidele restante din debutul campionatului. Constănțenii vor evolua, tot pe teren propriu, la finalul acestei luni într-un turneu intermediar programat de Federația Română de Baschet.

După două turnee disputate la Constanța, Federația Română de Baschet a decis să încredințeze oficialilor de...

Continuă plecările de la Phoenix CSU Simona Halep. Clubul constănțean a anunțat că s-a despărțit și de cea de a treia jucătoare de origine americană, Nikia McDonald. În cele 12 partide disputate pentru formația de la malul mării ea a fost de departe cea mai bună jucătoare din lotul constănțean, având o medie de 18,7 puncte înscrise pe meci.

După Jordan Hawkins și Denia Stewart, a venit rândul și Nikiei McDonald să se despartă de Phoenix CSU Simona...

Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost zilnic la datorie în...

Fără nici o victorie în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin, BC Athletic caută să se întărească din mers. Constănțenii au transferat un coordonator de joc din Statele Unite ale Americii, împreună cu care speră să își îmbunătățească poziția din clasament.

La doar o zi după ce a găzduit la Constanța un nou turneu din cadrul actualei ediții a Ligii Naționale la...

În decurs de mai puțin de o lună, Constanța reușește să găzduiască trei turnee de baschet. Începând de mâine, la Sala Sporturilor, vor avea loc partidele din cadrul celui de-al cincilea turneu al Ligii Naționale de baschet masculin.

BC Athletic are o șansă bună în acest final de săptămână de a sparge gheața în actuala ediție a Ligii...

Mișcări de trupe la Phoenix CSU Simona Halep. Formația constănțeană s-a despărțit la începutul acestei săptămâni de două jucătoare, americancele Stewart și Hawkins, ambele venite pe litoral în toamna anului trecut.

Începutul de an aduce unele schimbă în lotul lui Phoenix CSU Simona Halep. După ce au ratat șansa de a evolua...

Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost zilnic la datorie în...

BC Athletic rămâne fără victorie în Liga Națională de baschet masculin și după al patrulea turneu al campionatului. Constănțenii au cedat aseară la Voluntari confruntarea cu CSM Oradea cu scorul de 51 la 89, într-o partidă contând pentru etapa a noua a campionatului.

Diferența de valoare dintre BC Athletic și CSM Oradea s-a văzut încă din primul sfert, adjudecat de adversara...

După turneul de baschet masculin de săptămâna trecută, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui în acest final de săptămână și două partide din Liga Națională de baschet feminin. Din păcate, gazda competiției, Phoenix CSU Simona Halep, nu va putea evolua în cadrul acestui turneu din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva jucătoare.

Phoenix CSU Simona Halep va fi în acest weekend gazda unuia din turneele organizate de către Federația Română...

BC Athletic Constanța a ratat șansa de a bifa primul succes în acest sezon al Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii“ au cedat ieri la Voluntari în fața celor de la SCM Timișoara, în primul meci din cadrul turneului cu numărul patru al campionatului, cu scorul de 66 la 80. Constănțenii dispută chiar la această oră cea de a doua partidă, contra lui CSU Oradea.

BC Athletic a ratat de puțin ocazia de a bifa prima victorie a sezonului. Constănțenii au disputat ieri la...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233