Live

Cu o echipă decimată de accidentări, suspendări și cazuri de Covid-19, FC Farul a obținut o victorie importantă în weekend, care o păstrează în cursa pentru play-off. „Marinarii“ au învins cu 1-0 pe CSM Reșița pe teren propriu și au făcut un salt de patru locuri în clasament, fiind la doar patru puncte de prima poziție. Formația de pe litoral a fost anunțată astăzi că meciul cu Ripensia Timișoara, care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, a fost amânat din cauza unui focar de coronavirus apărut la echipa bănățeană.

După o primă repriză săracă în ocazii de poartă, confruntarea dintre FC Farul și CSM Reșița, contând...

Învinsă în ultima etapă de campionat de Rapid București, FC Farul speră să recupereze mâine punctele pierdute și să urce din nou în clasamentul Ligii a doua. „Marinarii“ primesc la Constanța vizita celor de la CSM Reșița, formație aflată la doar trei puncte distanță în clasament.

După dușul rece suferit în urmă cu o săptămână, când au cedat pe final în confruntarea cu Rapid...

FC Farul a ratat șansa de a urca pe podiumul Ligii a doua la fotbal. „Marinarii” au fost învinși ieri, la Clinceni, de Rapid București, cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind înscris în finalul partidei. Înfrângerea nu i-a picat deloc bine antrenorului constănțean, care a anunțat că ia în calcul și o despărțire de Farul în pauza de iarnă.

După o primă repriză săracă în ocazii de poartă, actul secund al confruntării dintre Rapid București și...

Liga Zimbrilor este în pericol. Nu mai puțin de șase echipe au anunțat, după primul turneu, rezultate pozitive la ultima testarea pentru coronavirus. Cea mai gravă situație se înregistrează la CSM Bacău, unde 15 componenți ai lotului sunt infectați cu Covid-19.

Un singur turneu a fost suficient să se desfășoare din noul format al Ligii Zimbrilor pentru ca acest sezon să...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233