Live

Mormane de deșeuri în cele mai luxoase zone de pe litoral. Taluzul din zona Faleză Nord este presărat cu tot felul de gunoaie. Situația este similară și în zona de fițe a stațiunii Mamaia. De la deșeuri menajere la materiale de construcții, oamenii aruncă pe marginea drumului tot ce apucă. Mormanele de gunoaie nu sunt doar inestetice, dar afectează și mediul, spun specialiștii.

Uitați-vă și dumneavoastră. Asta este zonă de litoral, dâmburile astea, dealurile astea, malurile...

În această perioadă a anului din peisajul Deltei Dunării nu lipsesc flăcările de sute de metri înălțime! Fumul gros se observă de la distanță, iar localnicii nu par să scape de acest vechi obicei. Arderea stufului este în continuare practicată în Delta Dunării, deși specialiștii contrazic faptul că aceasta ar conduce la regenerarea pământului. Mii de viețuitoare au pierit în foc, care în unele cazuri a fost scăpat de sub control și a creat adevărate tragedii.

Această imagine de coșmar este tot mai des întâlnită în Rezervația Biosferei Delta Dunării. Deși...

Imagini dezolante din Constanța au făcut înconjurul internetului. O lebădă înfometată, înoată printre...

Imaginile cu o lebădă care înoată prin gunoaiele aruncate în Lacul Tăbăcărie au devenit virale atât pe...

Final de mandat pentru prefectul Constanței. George Niculescu a fost eliberat din funcție, deoarece va candida la alegerile parlamentare din partea PNL.

Prefectul s-a remarcat pentru felul în care a gestionat pandemia, mai ales în sezonul estival. Totodată, la...

Dezastru ecologic în Portul Constanţa. O imensă groapă plină cu tot felul de deşeuri se află foarte aproape de apa mării. Acolo ar fi trebuit depozitate materiale de construcţii inerte, însă realitatea este cu totul alta. Plastic, cadă, duş, sticle, acestea sunt doar câteva dintre gunoaiele care nu trebuiau să fie acolo. Autorităţile îşi pasează responsabilitatea.

Potrivit unui protocol încheiat între Administraţia Porturi Maritime Constanţa şi Primărie, în anul 2001, în...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233