Live

Ajunsă la nouă puncte de zona locurilor de play-off din Liga Întâi, FC Viitorul este nevoită să găsească din mers soluții pentru ieșirea din criză. Formația constănțeană a anunțat astăzi transferul fostului atacant al FCSB-ului, congolezul Tsoumou.

FC Viitorul a câștigat un singur meci în 2021, din nouă disputate în Liga Întâi, și este tot mai departe de...

FC Viitorul nu își mai permite pași greșiți în Liga Întâi dacă vrea să mai prindă play-off-ul în acest sezon. Constănțenii n-au mai câștigat de șapte meciuri în campionat și se află acum la opt puncte distanță de locul șase cu doar opt etape rămase de disputat din sezonul regular.

2021 n-a fost deloc un an favorabil pentru FC Viitorul până acum. După o victorie în restanța cu FC...

Brazilianul Jo Santos a devenit noul jucător al formaţiei FC Viitorul, după ce a semnat un contract valabil...

Mircea Rednic a spart gheața pe banca tehnică a lui FC Viitorul. Constănțenii au câștigat aseară primul meci oficial din acest an al Ligii Întâi, după ce au învins pe FC Hermannstadt cu scorul de 2-1. Golul victoriei care a dus trupa din Ovidiu pe locurile de play-off a fost înscris de Ciobanu, cu cinci minute înainte de final.

Primul meci oficial în Liga Întâi din 2021, restanța dintre Viitorul și FC Hermannstadt, a început prost...

Continuă plecările de la FC Viitorul. Chiar înaintea reluării meciurilor din campionat, formația constănțeană a anunțat că s-a despărțit și de Arpad Tordai. Portarul formației pregătite de Mircea Rednic a fost transferat în Ungaria, la Mol Vidi Fehervar, sub formă de împrumut până la sfârșitul acestui sezon.

FC Viitorul a anunţat aseară că a ajuns la un acord cu MOL Vidi Fehervar pentru transferul portarului Arpad...

FC Viitorul se întărește înaintea reluării meciurilor din Liga Întâi. Formația constănțeană a anunțat astăzi primul transfer din pauza de iarnă. La malul mării a venit un atacant din Letonia, cu peste 50 de meciuri la echipa națională.

FC Viitorul a anunţat miercuri dimineață primul transfer din pauza de iarnă. Constănțenii s-au înțeles cu...

Vacanța de iarnă fotbaliștilor de la FC Viitorul s-a terminat după numai o săptămână. Constănțenii au efectuat în această dimineață vizita medicală și au programat în această seară și primul antrenament. Trupa lui Rednic deschide seria meciurilor oficiale din 2021 pe 10 ianuarie, când va disputa restanța cu FC Hermannstadt.

Doar o săptămână a durat pauza de iarnă pentru fotbaliștii lui FC Viitorul. Mircea Rednic a sunat astăzi...

FC Viitorul a terminat cu o înfrângere anul 2020. Constănțenii au cedat sâmbătă seară în ultima confrutare a anului disputată la Mediaș, după 1-0 în fața celor de la Gaz Metan. Cu un singur punct obținut în trei partide, noul antrenor al formației de pe litoral, Mircea Rednic, anunță schimbări în pauza competițională.

Primul jucător plecat de la FC Viitorul în această iarnă este Adrian Stoian. El n-a mai prins nici măcar ultima...

FC Viitorul Constanța a anunțat vineri, 4 decembrie, că meciul de pe teren propriu împotriva FC Hermannstadt...

FC Viitorul continuă să se întărească în acest debut de campionat. Constănțenii au anunțat astăzi transferul unui nou jucător cu experiență, Alin Dobrosavlevici, un fundaș care a evoluat în sezonul trecut pentru FC Hermannstandt.

Recunoscută drept una dintre echipele care mizează exclusiv pe tineri, FC Viitorul pare că și-a schimbat...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233