Live

Lovitură grea primită de Phoenix CSU Simona Halep chiar înaintea startului în play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Constănțence nu își vor putea apăra șansele în lupta pentru calificarea în semifinalele campionatului din cauza unor cazuri de coronavirus.

După un efort susținut în ultima parte a campionatului pentru ocuparea unei poziții cât mai bune în...

Se știu deja confruntările din play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Chiar dacă mai sunt de disputat trei meciuri din sezonul regulat, problemele cu care se confruntă Universitatea Cluj Napoca au simplificat calculele finale. În aceste condiții, Phoenix CSU Simona Halep va încheia această fază a competiției pe locul șase al clasamentului.

Phoenix CSU Simona Halep nu va avea deloc o misiune ușoară în primul tur al play-off-ului Ligii Naționale la...

Phoenix CSU Simona Halep se menține în grafic în cursa pentru play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Constănțencele au înregistrat un succes în turneul de la Sfântu Gheorghe și au urcat până pe locul cinci al clasamentului.

După înfrângerea scontată de luni, în fața liderului campionatului și totodată campioana României a...

Cu un nou antrenor pe banca tehnică și patru jucătoare transferate în ultimele zile, Phoenix CSU Simona Halep a fost aproape de o victorie surpriză duminică seară. Constănțencele au luptat de la egal la egal cu FCC Baschet Arad, însă efortul depus și-a spus cuvântul spre final, astfel că victoria a revenit gazdelor la o diferență de 11 puncte.

După ce a înlocuit antrenorul la mijlocul sezonului regulat și a transferat patru noi jucătoare în ultimele...

După mai bine de trei săptămâni de la ultimul meci disputat în Liga Națională de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep revine în teren. Cu un nou antrenor pe banca tehnică și nu mai puțin de patru jucătoare recent transferate, constănțencele vor juca în weekend, la Arad, două partide restante din campionat.

Trei săptămâni au trecut de la ultima partidă disputată de Phoenix CSU Simona Halep în Liga Națională de...

După turneul de baschet masculin de săptămâna trecută, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui în acest final de săptămână și două partide din Liga Națională de baschet feminin. Din păcate, gazda competiției, Phoenix CSU Simona Halep, nu va putea evolua în cadrul acestui turneu din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva jucătoare.

Phoenix CSU Simona Halep va fi în acest weekend gazda unuia din turneele organizate de către Federația Română...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233