Live

Dacă există un iad al patrupedelor, atunci cu siguranţă e în adăpostul de câini dintr-o comună constănţeană. În satul Amzacea 150 de animale stau înfometate într-o curte, bolnave, nesterilizate şi multe din ele aflate într-o suferinţă cruntă. Mai mulţi voluntari vor să ajute animalele dar proprietarii adăpostului ilegal refuza orice ajutor.

Când văd mâncarea, toţi se reped asupra ei. Câinii lihniţi de foame primesc doar pâine

uneori, iar apă...

Contrast pe plaja Modern din Constanța! În timp ce autoritățile igienizează zona și eliberează taluzurile de gunoaie, alții transformă clădirile în coșuri de gunoi. Se întâmplă încă de la intrarea pe plajă, acolo unde zace o construcție în paragină. Imobilul a devenit casă pentru oamenii străzii, iar locul s-a transformat în timp într-un real focar de infecție.

Deplorabil”, spune un constănțean.

Este imaginea pe care o vedem încă de la intrarea pe...

Pasajul pietonal de la gară va avea un nou aspect! Trecătorii vor putea admira o galerie de artă, expoziţii de fotografie sau chiar pot viziona piese de teatru. Totul în cadrul unui proiect inițiat de câțiva tineri pasionaţi de artă. În acest moment echipe ale municipalităţii muncesc la finisarea pereţilor interiori. Lucrările vor fi gata cel mai probabil în luna iulie.

Numai necazuri. Se inundă când plouă, miroase urât, plus că-și fac nevoile toți boschetarii”,...

Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice cărora li s-au alăturat beneficiarii ajutorului social și...

Centrul Constanţei este plin de istorie, iar turiştii care ajung pe litoral vizitează principalele obiective de la malul mării. În drumul lor se lovesc de imaginea dezolantă a ignoranţei autorităţilor şi a oamenilor care şi-au făcut adăpost din clădirile statului. Dacă în urmă cu 20 de ani unii distrugeau clădirile de patrimoniu, alţii se chinuie acum să le scoaltă la lumină. Este şi cazul unei clădiri din zona istorică ce va intra în reabilitare. Proprietarul doreşte să construiască un boutique hotel.

Găurile din tavan, pereţii scorojiţi, sacii plini de gunoaie şi podelele rupte – este imaginea unei clădiri...

30.000 de lei și confiscarea mașinii. Sunt măsurile luate de autorități pentru cei care aruncă deșeurile la întâmplare. Primăria Constanța și Garda de Mediu au un plan comun de acțiune. Acesta are ca scop prevenirea și descurajarea abandonării de gunoaie în locuri nepermise.

Bărbatul din imagini a fost surprins în zona industrială în timp ce abandona deșeuri provenite din...

Fără teste PCR pentru navigatori. Este solicitarea pe care o au sindicatele, în urma unei hotărâri ce prevede testarea obligatorie pentru toți cei care intră sau ies din porturi. Marinarii spun că această măsură este inutilă, deoarece viața pe mare înseamnă izolare și nu există pericolul infectării cu SARS-CoV-2.

Hotărârea de a cere navigatorilor teste PCR a trezit nemulțumirea sindicatelor. Motivul ar fi apariția noilor...

Barăci abandonate, noroi și multă mizerie- este peisajul din cel mai mare parc al Constanței. În loc să fie o oază de relaxare, zona de lângă locul de joacă arată ca după război. Constănțenii speră ca autoritățile să ia măsuri, mai ales că, la capitolul spații verzi, orașul nostru are și așa destule probleme.

Toalete publice și barăci uitate - așa arată zona de lângă Țara Piticilor, din Parcul...

Un capăt de lume uitat. Este imaginea pe care un cartier de la marginea orașului o are. Printre buruieni și gunoaie, locuitorii cartierului se chinuie să își ducă traiul. De drumuri asfaltate nici nu poate fi vorba. Oamenii de aici speră ca, la un moment dat să aibă condiții demne e un oraș european.

Aceste imagini dezolante par din secolul trecut. Din păcate, însă, ele reflectă realitatea din Constanța anului...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233