Live

Un bărbat din Timişoara care a făcut un live pe Facebook, în maşină, 

În ciuda campaniilor de informare inițiate de Primăria Constanța, există multe persoane care aruncă deșeurile...

Cosurile de gunoi sunt esențiale pentru păstrarea unui oraș curat. Prezența acestora în toate cartierele din...

Peisaj dezolant la intrare în Mamaia! Clădirile situate de-a lungul drumului ce leagă Parcul Tăbăcărie de staţiune au ajuns un focar de infecţie. Ambalajele alimentelor aruncate la voia întâmplării chiar de mâna omului au format pereţi de gunoaie în construcţiile ridicate aici în urmă cu zeci de ani. Zona scade cu mult imaginea oraşului în ochii miilor de turişti care ajung la mare anual.

Aşa arată una dintre căile de acces spre staţiunea Mamaia. Clădirile din spatele pensiunilor frumos ridicate au...

Dacă există un iad al patrupedelor, atunci cu siguranţă e în adăpostul de câini dintr-o comună constănţeană. În satul Amzacea 150 de animale stau înfometate într-o curte, bolnave, nesterilizate şi multe din ele aflate într-o suferinţă cruntă. Mai mulţi voluntari vor să ajute animalele dar proprietarii adăpostului ilegal refuza orice ajutor.

Când văd mâncarea, toţi se reped asupra ei. Câinii lihniţi de foame primesc doar pâine

uneori, iar apă...

Cea mai mare parcare din oraș este aproape gata. Aproape 500 de locuri noi vor fi date în folosință în Tomis Nord. Muncitorii lucrează de zor în fiecare zi, iar astăzi au turnat stratul final de asfalt. Oamenii privesc cu ochi buni lucrările de amenajare din cartier și spun că zona în care locuiesc arată în sfârșit decent.

Continuă lucrările de la parcarea de pe Strada Tulcei. Se toarnă stratul final de asfalt, iar reprezentanții...

Contrast pe plaja Modern din Constanța! În timp ce autoritățile igienizează zona și eliberează taluzurile de gunoaie, alții transformă clădirile în coșuri de gunoi. Se întâmplă încă de la intrarea pe plajă, acolo unde zace o construcție în paragină. Imobilul a devenit casă pentru oamenii străzii, iar locul s-a transformat în timp într-un real focar de infecție.

Deplorabil”, spune un constănțean.

Este imaginea pe care o vedem încă de la intrarea pe...

Chiar dacă am prezentat frecvent cazuri în care operatori economici au fost sancționați de polițiștii locali...

Aproximativ 500 de locuri de parcare vor fi amenajate pe strada Tulcei din cartierul constănțean Tomis Nord. Muncitorii lucrează la turnarea stratului asfaltic, iar în câteva zile ar urma să fie dată în folosință. Va fi cea mai mare parcare publică din oraș.

Se lucrează la parcarea din cartierul Tomis Nord. Locuitorii de aici sunt mulțumiți că în sfârșit vor avea...

În paragină - așa au rămas multe dintre fântânile orașului. Locurile în care localnicii și turiștii ar trebui să găsească oaze de relaxare sunt uitate și pline de gunoaie. Autoritățile vin cu vești bune. Primăria a alocat fonduri pentru reabilitarea unor fântâni din oraș.

Peisajul din piațeta stațiunii Mamaia este dezolant.

Bazinul fântânii din centrul stațiunii Mamaia este...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233