Live

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că punctul de lucru din centrul comercial...

Guvernul vrea să prelungească scutirea de la plata impozitului pentru cei din HoReCa până la vară. Măsura propusă vine în sprijinul celor din industrie, după un an cu pierderi colosale. În prezent, plata impozitului pentru cei din industria ospitalității a fost amânată până la sfârșitul acestei luni.

Hoteluri aproape goale, restaurante închise și nenumărate restricții, mai exact, un dezastru- asta a însemnat...

Le-a ajuns cuțitul la os. O posibilă închidere i-ar duce în pragul falimentul. Pandemia de coronavirus a afectat cel mai tare industria ospitalității. Patronii de restaurante, cafenele, baruri sau terase se plâng și spun că, dacă vom intra din nou în carantină, vor fi nevoiți să-și pună definitiv lacătul pe ușă. Managerii de la mare s-au unit într-o asociație care să lupte cu toate armele sindicale contra Guvernului care îi falimentează.

Pandemia de coronavirus a afectat extrem de tare industria ospitalității. Restaurantele, cafenele, terasele și...

SPIT Constanța informează contribuabilii despre modificarea modalității de calcul a impozitului pe clădiri...

La plimbare prin oraș pe două roți. Aproape 400 de biciclete au fost puse, gratuit, la dispoziția constănțenilor. Sistemul „bike-sharing” este din nou funcțional. Închirierea mijloacelor de transport este posibilă doar pentru persoanele care au peste 14 ani. Utilizatorii trebuie să respecte mai multe condiții.

Sistemul bike-sharing este din nou funcțional. Și nici bine nu au apărut bicicletele că deja constănțenii au...

Contribuabilii care achită integral sumele datorate bugetului local până la...

Reprezentanții HoReCa vor să dea Guvernul în judecată! Principalele motive: restricţiile impuse în domeniu şi lipsa unui ajutor de stat. Și asociațiile constănțene ar urma să se alăture acestui demers. În tot acest timp, premierul Florin Cîțu spune că nu prea înțelege de ce, fiindcă sectorul a beneficiat de foarte multe măsuri de sprijin.

Este aproape un an de zile de când industria HoReCa s-a confruntat cu primele restricții din cauza pandemiei de...

Noul regulament de parcare elaborat de Primăria Constanța a fost finalizat. Acesta urmează să fie votat în...

Nouă clădiri istorice aflate în paragină în municipiul Constanța ar putea fi reabilitate în perioada următoare, după ce autoritățile locale au început demersurile pentru obținerea documentației necesare. Clădirile construite în urmă cu mai mult de un secol, se află în centrul vechi al orașului, în administrarea Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat”. Multe dintre ele sunt locuite de chiriași, iar de-a lungul timpului au fost casa oamenilor fără adăpost. Totodată, în aceste imobile ajunse astăzi ruine au avut loc mai multe evenimente precum incendii sau reglări violente de conturi între diverse clanuri.

Cu acoperișul rupt de vântul puternic și iernile geroase care s-au abătut la malul mării de mai bine de un...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233