Live

Academia Clinceni a învins sâmbătă, 21 noiembrie, pe teren propriu echipa FC...

FC Viitorul traversează cea mai bună perioadă din acest sezon competițional. Constănțenii sunt pe loc de play-off în clasament și au o serie de șapte partide fără înfrângere. Formația lui Ruben de la Barrera speră să păstreze acest parcurs și după confruntarea de mâine, din campionat, în care vor întâlni pe Academica Clinceni.

Pauza competițională în care a intrat în ultimele două săptămâni Liga Întâi a venit într-un moment...

Federația Română de Fotbal a anunțat programul după care se vor desfășura șaispezecimile Cupei României. Constanța este reprezentată de Farul și Viitorul în această fază a competiției, ele urmând să întâlnească pe Academica Clinceni, respectiv Dinamo București.

Faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal, în care intra în competiție și formațiile din...

FC Farul și FC Viitorul și-au aflat adversarii din șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal. Dacă „marinarii” vor avea parte de un adversar accesibil, în rolul Academicii Clinceni, trupa lui Ruben de la Barrera vor da din nou piept cu Dinamo București, pe care a învins-o duminică în Liga Întâi.

FC Viitorul Constanța și Dinamo București vor fi din nou adversare în decurs de mai puțin de o lună. După...

FC Viitorul a ajuns la șapte meciuri consecutive fără înfrângere în Liga Întâi. Constănțenii au învins aseară pe Dinamo, pe teren propriu, și au urcat în zona locurilor de play-off. De partea cealaltă, „câinii roșii” au ajuns la cinci înfrângeri consecutive, iar scaunul lui Cosmin Contra se clatină din ce în ce mai tare.

Dinamo a venit la Ovidiu hotărâtă să obțină victoria și pentru a ieși din seria neagră în care se află....

FC Viitorul și FC Farul Constanța s-ar putea întâlni în șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal. Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi regulile după care se va efectua tragerea la sorți a meciurilor din această fază a competiției, țintarul urmând a fi stabilit la începutul săptămânii viitoare.

FC Viitorul și FC Farul Constanța au fost amândouă repartizate în urna a doua valorică la tragerea la sorți a...

FC Viitorul câștigă chiar și când este condusă pe tabela de marcaj. S-a întâmplat aseară în partida cu Politehnica Iași, la care arbitrul a decis ca victoria să revină constănțenilor după ce nocturna stadionului a picat și meciul nu a mai putut continua. Nefericitul incident s-a produs chiar în momentul în care moldovenii au înscris golul de 2-1.

Într-o perioadă în care aproape toate echipele solicită implementarea sistemului VAR, în Liga Întâi continuă...

FC Viitorul a smuls cu greu un punct aseară din confruntarea cu FC Argeș, în etapa a opta a Ligii Întâi. Constănțenii au revenit de la 0-2 pe tabela de marcaj și au marcat golul egalizator în minutele de prelungire, din lovitură de pedeapsă.

Cotați ca favoriți cerți înaintea partidei cu FC Argeș, constănțenii au primit o lovitură serioasă în...

FC Viitorul a bifat aseară a doua victorie din acest sezon de Liga Întâi. Constănțenii au învins în deplasare pe FC Voluntari cu scorul de 2-0 și s-au apropiat la doar un punct de zona locurilor de play-off.

Apetitul ofensiv al celor de la Viitorul și Voluntari s-a văzut din prima clipă a meciului de pe arena „Anghel...

Ziua de duminică, în care FC Viitorul a remizat cu CFR Cluj în Liga Întâi, a fost una specială pentru Bradley de Nooijer, fundașul constănțenilor. Olandezul a bifat meciul cu numărul 100 în România și totodată a semnat și prelungirea contractului cu formația lui Gheorghe Hagi.

Transfer de FC Viitorul în 2017, fundașul de bandă Bradley de Noojier a bifat duminica, contra campioanei...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233