Live

După ce a fost privată de șansa de a lupta pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale la baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep revine acum în lupta pentru locurile 5-8. Constănțencele vor juca „acasă” la mijlocul acestei săptămâni contra Universității Cluj Napoca.

Speranțele constănțencelor la o surpriză de proporții pe prima scenă a baschetului feminin din România au...

Se știu deja confruntările din play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Chiar dacă mai sunt de disputat trei meciuri din sezonul regulat, problemele cu care se confruntă Universitatea Cluj Napoca au simplificat calculele finale. În aceste condiții, Phoenix CSU Simona Halep va încheia această fază a competiției pe locul șase al clasamentului.

Phoenix CSU Simona Halep nu va avea deloc o misiune ușoară în primul tur al play-off-ului Ligii Naționale la...

Phoenix CSU Simona Halep se menține în grafic în cursa pentru play-off-ul Ligii Naționale la baschet feminin. Constănțencele au înregistrat un succes în turneul de la Sfântu Gheorghe și au urcat până pe locul cinci al clasamentului.

După înfrângerea scontată de luni, în fața liderului campionatului și totodată campioana României a...

Noua legiune americană de la Phoenix CSU Simona Halep a schimbat fața echipei în doar o lună de zile de la venirea la Constanța. Tierra Hendersson a fost principala marcatoare a victoriei din weekend contra celor de la Municipal Târgoviște și promite acum noi succese pentru formația de la malul mării.

Venită la Constanța în urmă cu aproximativ o lună, datorită experienței acumulate în decursul anilor, Tierra...

Aflată la jumătatea clasamentului după turul de campionat, Phoenix CSU Simona Halep are ocazia la finalul acestei săptămâni să urce câteva locuri. Federația Română de Baschet a anunțat duminică programul primelor turnee din retur, iar constănțencele vor evolua la București.

Venit la Constanța de mai puțin de o lună, timp în care a apucat să dispute și două meciuri în campionat,...

Cu un nou antrenor pe banca tehnică și patru jucătoare transferate în ultimele zile, Phoenix CSU Simona Halep a fost aproape de o victorie surpriză duminică seară. Constănțencele au luptat de la egal la egal cu FCC Baschet Arad, însă efortul depus și-a spus cuvântul spre final, astfel că victoria a revenit gazdelor la o diferență de 11 puncte.

După ce a înlocuit antrenorul la mijlocul sezonului regulat și a transferat patru noi jucătoare în ultimele...

După mai bine de trei săptămâni de la ultimul meci disputat în Liga Națională de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep revine în teren. Cu un nou antrenor pe banca tehnică și nu mai puțin de patru jucătoare recent transferate, constănțencele vor juca în weekend, la Arad, două partide restante din campionat.

Trei săptămâni au trecut de la ultima partidă disputată de Phoenix CSU Simona Halep în Liga Națională de...

Continuă plecările de la Phoenix CSU Simona Halep. Clubul constănțean a anunțat că s-a despărțit și de cea de a treia jucătoare de origine americană, Nikia McDonald. În cele 12 partide disputate pentru formația de la malul mării ea a fost de departe cea mai bună jucătoare din lotul constănțean, având o medie de 18,7 puncte înscrise pe meci.

După Jordan Hawkins și Denia Stewart, a venit rândul și Nikiei McDonald să se despartă de Phoenix CSU Simona...

Mișcări de trupe la Phoenix CSU Simona Halep. Formația constănțeană s-a despărțit la începutul acestei săptămâni de două jucătoare, americancele Stewart și Hawkins, ambele venite pe litoral în toamna anului trecut.

Începutul de an aduce unele schimbă în lotul lui Phoenix CSU Simona Halep. După ce au ratat șansa de a evolua...

Schimbări de ultim moment în Liga Națională de baschet feminin. La numai o săptămână după ce federația a prezentat formatul primei părți a campionatului, la solicitarea cluburilor acesta a fost modificat complet luni seară. Măsura le avantajează pe constănțencele de la Phoenix CSU Simona Halep, care au scăpat pentru moment de confruntările cu primele două echipe ale campionatului în sezonul trecut.

Phoenix CSU Simona Halep a scăpat, cel puțin pentru moment, de confruntările cu cele mai bune echipe ale...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233