Live

HC Dobrogea Sud a dat recital astăzi, la primul meci după o pauză îndelungată în campionat. Formația de pe litoral a trecut cu scorul de 37 la 17 de CSM Reșița, într-o confruntare contând pentru etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin. În urma acestui succes, constănțenii se mențin în cursa de urmărire a primelor două clasate, Dinamo București și Potaissa Turda.

HC Dobrogea Sud n-a avut niciun fel de emoții la reluarea partidelor în Liga Națională de handbal masculin....

După o nouă pauză prelungită, HC Dobrogea Sud reia vineri meciurile din Liga Zimbrilor. Handbaliștii constănțeni joacă la București contra penultimei clasate, CSM Reșița, în cadrul etapei cu numărul 18. Elevii lui Cirkovic nu concep decât victoria în această partidă, pentru a rămâne în imediata apropiere a primelor două formații din clasament.

Așteptarea se apropie de final pentru handbaliștii de la HC Dobrogea Sud. Cu doar două meciuri disputate în...

Aflată la jumătatea clasamentului după turul de campionat, Phoenix CSU Simona Halep are ocazia la finalul acestei săptămâni să urce câteva locuri. Federația Română de Baschet a anunțat duminică programul primelor turnee din retur, iar constănțencele vor evolua la București.

Venit la Constanța de mai puțin de o lună, timp în care a apucat să dispute și două meciuri în campionat,...

Cu un nou antrenor pe banca tehnică și patru jucătoare transferate în ultimele zile, Phoenix CSU Simona Halep a fost aproape de o victorie surpriză duminică seară. Constănțencele au luptat de la egal la egal cu FCC Baschet Arad, însă efortul depus și-a spus cuvântul spre final, astfel că victoria a revenit gazdelor la o diferență de 11 puncte.

După ce a înlocuit antrenorul la mijlocul sezonului regulat și a transferat patru noi jucătoare în ultimele...

După mai bine de trei săptămâni de la ultimul meci disputat în Liga Națională de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep revine în teren. Cu un nou antrenor pe banca tehnică și nu mai puțin de patru jucătoare recent transferate, constănțencele vor juca în weekend, la Arad, două partide restante din campionat.

Trei săptămâni au trecut de la ultima partidă disputată de Phoenix CSU Simona Halep în Liga Națională de...

Vremuri grele pentru reprezentanta Constanței în Liga Națională de rugby. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, CS Tomitanii se va reuni luni în efectiv restrâns pentru pregătirea noului sezon competițional.

Situația este din ce în ce mai tulbure la CS Tomitanii Constanța înaintea startului în noul sezon...

Fără victorie în acest sezon al Ligii Naționale la baschet masculin, BC Athletic are parte de două noi meciuri grele în weekend. Constănțenii vor juca la Voluntari împotriva celor de la Argeș Pitești și CSU Sibiu, formații aflate în prima jumătate a clasamentului.

Aflată pe ultimul loc în clasament, după ce a pierdut toate cele zece partide jucate până acum, formaţia de pe...

Așteptarea a luat sfârșit la HC Dobrogea Sud! După mai bine de o lună de pauză, constănțenii se vor întoarce pe parchet pentru returul în Liga Zimbrilor. Primul adversar este CSM Bacău, pe care Dobrogea Sud îl va întâlni mâine la Sfântu Gheorghe.

În ajunul Crăciunului anului trecut, HC Dobrogea Sud înregistra ultima victorie în Liga Națională de handbal...

BC Athletic rămâne singura echipă fără victorie în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii” din Tomis au pierdut ambele restanțe disputate în weekend la Constanța și au ajuns la zece înfrângeri în tot atâtea meciuri jucate în acest sezon.

Vineri după amiază, în prima restanță disputată la Constanța, BC Athletic a avut o evoluție curajoasă în...

BC Athletic revine în acest final de săptămână în Sala Sporturilor din Constanța pentru alte două meciuri din acest sezon. Constănțenii au programate vineri și sâmbătă două partide restante din campionat, cu CSO Voluntari și Steaua București.

Fără victorie până în acest moment în campionat, BC Athletic are parte de o misiune grea în finalul acestei...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233