Live

Românii au devenit mai precauți din cauza pandemiei. Conform unui studiu, doi din trei oameni au pus bani într-un depozit. Asta nu înseamnă că situația este roz din punct de vedere financiar. Mulți constănțeni abia se descurcă cu banii, de pe azi pe mâine.

Valentin este navigator. Venitul pe care îl are i-a permis să strângă niște bani și să-și cumpere o...

Pandemia i-a lăsat mai săraci pe constănțeni. În ultimele luni, cei mai afectați au fost șomerii și agricultorii, conform unui studiu. Aceștia au fost nevoiți să se împrumute, deoarece de cele mai multe ori, cheltuielile au depășit veniturile.

Ultimele luni au fost un adevărat coșmar pentru doamna Liliana. De 30 de ani vinde în piață, iar acum abia mai...

Speriați de efectele economice ale pandemiei, românii au început să economisească mai mult. Se gândesc de două ori înainte de a face o cheltuială, nu mai fac credite și preferă să pună deoparte banii pe care îi câștigă. O parte dintre constănțeni şi-au limitat cheltuielile din cauza reducerii veniturilor. Unii au economist însă fără să îşi dea seama, pentru că nu au putut să îşi desfăşoare activităţile cotidiene, iar pentru alții aceasta a fost o decizie conștientă, dorind să pună bani deoparte din cauza incertitudinii create de pandemie.

Izabela este mamă a doi copii. Și ea și soțul acesteia lucrează în domeniul foto-video. Spune că de la...

Este din nou revoltă în rândul iubitorilor de animale din Constanța, după ce în spațiul public au apărut imagini cu mai mulți câini slăbiți, folosiți în spectacole de circ. Au intervenit autoritățile, care l-au amendat pe stăpânul animalelor și i-au recomandat o „vizită urgentă” la medicul veterinar. Acesta din urmă se apără și spune că are grijă, atât cât poate, de animale. În același timp le-a cerut și ajutorul oamenilor când vine vorba de hrana patrupedelor.

Câinii, zece la număr, au fost filmați la sfârșitul săptămânii trecute în incinta unui circ care se află...

De aproape 7.000 de lei are nevoie o familie cu doi copii, lunar, pentru un trai decent. Vorbim despre așa-numitul coș de consum în care intră banii pentru mâncare, îmbrăcăminte, educație sau recreere. Însă această sumă este departe de realitate. Multe familii trăiesc, poate, cu doar un singur salariu minim pe economie. Iar în lipsa banilor necesari, oameni pot trece prin stări de nervozitate, frustrare sau chiar agresivitate, spun specialiștii.

Valoarea coșului de consum lunar pentru un trai decent a fost calculat, pentru anul 2019, la 2.600 de lei pentru o...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233