Live

Zone importante din orașul nostru au fost uitate de autorități și în timp au fost acoperite de gunoaie. Sticlele goale, ambalajele alimentelor și mucurile de țigară creează tabloul în zona Pescărie, cândva cea mai vizitată de turiștii români și străini care ajungeau pe litoralul românesc. Lăsată într-un con de umbră, locul a devenit groapa de gunoi a trecătorilor.

Pet-uri, materiale textile, ambalajele alimentare precum și mucurile de țigară au format un covor peste ceea ce...

Criza imobiliară se lasă aşteptată de cei care doresc să îşi cumpere o locuinţă, o spun specialiştii care au făcut publică statistica privind fluctuaţiile de preţuri. Potrivit experţilor imobiliari, anul 2021 vine cu o creştere de preţuri de peste trei procente la apartamentele din blocurile vechi, iar în ceea ce priveşte locuinţele din blocurile construite recent, se înregistrează o scădere de un procent faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Agenţii imobiliari scot din portofoliu apartamente în zone cheie din oraş. Astfel, preţurile variază între 55.000 şi 85.000 pentru apartamentele cu două camere, în funcţie de zonă.

Piața imobiliară a suferit în ultimul an modificări de prețuri și zone care dacă înainte de pandemie erau...

Contractele semnate cu RAEDPP au intra sub lupa autorităților locale! Mai multe nereguli au fost semnalate de către noul director și care scot la iveală afaceri cu imobile și terenurile care aparțin domeniului public, la preț de nimic. Vizate sunt hiperamrketuri și cafenele din Constanța, precum și magazine mari din stațiunea Mamaia.

Orașul de la malul mării este raiul dezvoltatorilor imobiliari. Dacă în stațiunea Mamaia se ridică blocuri cu...

În perioada 20 - 22 februarie a.c., în intervalul orar 20.00 - 04.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii...

Primăria Municipiului Constanța a transmis luni, 22 februarie, în ce zone din oraș se efectuează lucrări în...

Locuitorii din Cernavodă s-au mobilizat după ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a decis relocarea autoscării din orașul lor în Constanța. Sute de oameni au semnat o petiție prin care cer să li se înapoieze autospeciala. De când a fost adusă în Constanța, autoscara a fost folosită la incendii la subsol sau la parter.

Singura autoscară care a intervenit săptămâna trecută la incendiul de pe bulevardul Mamaia a fost cea de la...

Moartea Simonei a îndurerat şi revoltat, în acelaşi timp, o ţară întreagă. Mii de oameni au cerut ca cei...

Vacanțele pe litoral pentru vara 2021 pot fi cumpărate în perioada 18-21 februarie cu discounturi de până la...

Apele Române au anunțat vineri, 19 februarie, prin intermediul unei rețele de socializare, că cel mai mare...

Disfuncționalitățile descoperite de comisia de la București nu puteau rămâne fără măsuri. Trei ofițeri din conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență vor fi cercetați disciplinar, iar patru subofițeri vor fi sancționați. Ultima măsură se aplică și personalului din dispecerat și nu sunt excluse posibile demiteri. De astăzi, tot personalul operativ al inspectoratului intră în proces de reinstruire.

Felul în care au intervenit pompierii marți, pe bulevardul Mamaia, a ridicat semne de întrebare și comisiei care...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233