Live

Le pipăie, le întorc pe toate părțile și le miros. Așa verifică mulți constănțeni produsele din magazine. Cele mai vizate sunt fructele și legumele. Așa se întâmplă și în cazul produselor de panificație. Nu puțini sunt cei care iau pâine fără mănuși. Medicii trag un semnal de alarmă și îi roagă pe oameni să fie responsabili, mai ales acum în pandemie.

Reporter: De ce puneți mâna pe toate?

Constănțean: Din obișnuință.

Reporter:...

Piața Agroalimentară I.L.Caragiale și-a închis astăzi porțile. Motivul: curățenie generală. Chiar dacă nu și-au mai putut face cumpărăturile, oamenii au fost mulțumiți că, în sfârșit, se igienizează, mai ales acum în perioada pandemiei. Acțiunea va continua și în piețele Tomis Nord și Griviței.

Luni dimineață, fructele și legumele din piață au fost înlocuite cu furtunuri de apă, mături, cârpe și...

Slujba oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie cu ocazia Bobotezei a strâns miercuri, 6 ianuarie, mii de...

Ceremonia de Bobotează este o tradiție la Constanța. În fiecare an, Arhiepiscopia Tomisului pregăteşte peste...

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății și nominalizat de PSD pentru...

Antibiotice, antidiabetice sau banale medicamente de răceală lipsesc în multe dintre farmaciile din oraş. Bolnavii se plâng că le este tot mai greu să îşi găsească tratamentele de care au atâta nevoie. Farmaciştii spun însă că, de când cu pandemia, oamenii cumpără haotic pastile, pentru a avea provizii.

O serie de medicamente care acoperă patologii diverse lipsesc din farmacii. De la începutul pandemiei, Euthyroxul,...

După ureche - așa administrează unii părinți antibiotice copiilor lor. Din dorința de a trata mai repede o viroză, adulții le fac mai mult rău decât bine copiilor, spun specialiștii. Medicii recomandă consultul medical înaintea administrării oricărui medicament.

Pandemia de COVID-19 i-a speriat pe părinți. Deși la copii rata de infectare este mică, unii adulți vor să ia...

Știți de câte ori ne atingem telefonul într-o zi? De 2.617 ori, în medie. Coronavirusul poate supraviețui pe sticlă și plastic timp de 9 zile, iar atunci când vine vorba de dezinfectarea lui, trebuie să înțelegem că aceasta este vitală și trebuie făcută frecvent.

Telefonul este unul dintre obiectele cu care intrăm în contact de sute de ori pe zi și pe suprafața căruia...

Pandemia a golit muzeele și galeriile de artă, care au avut de suferit în această perioadă. Numărul vizitatorilor a scăzut dramatic și deși administratorii au luat toate măsurile necesare de siguranță, constănțenii recunosc că nu au mai vizitat un muzeu de mult timp.

Deşi s-au redeschis în luna mai, la finalul stării de urgenţă instituite în România, nu au putut recupera...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233