Live

Locuitorii din Cernavodă s-au mobilizat după ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a decis relocarea autoscării din orașul lor în Constanța. Sute de oameni au semnat o petiție prin care cer să li se înapoieze autospeciala. De când a fost adusă în Constanța, autoscara a fost folosită la incendii la subsol sau la parter.

Singura autoscară care a intervenit săptămâna trecută la incendiul de pe bulevardul Mamaia a fost cea de la...

Un copil de trei ani şi jumătate, din judeţul Botoşani, a murit în noaptea de miercuri spre joi într-o...

Fără teste PCR pentru navigatori. Este solicitarea pe care o au sindicatele, în urma unei hotărâri ce prevede testarea obligatorie pentru toți cei care intră sau ies din porturi. Marinarii spun că această măsură este inutilă, deoarece viața pe mare înseamnă izolare și nu există pericolul infectării cu SARS-CoV-2.

Hotărârea de a cere navigatorilor teste PCR a trezit nemulțumirea sindicatelor. Motivul ar fi apariția noilor...

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat, ieri, că a fost iniţiată procedura privitoare la...

Sindicaliștii CFR au protestat astăzi în toată țara pentru drepturile bănești și au reclamat condițiile grele în care trebuie să își desfășoare activitatea. Printre ele: vagoanele vechi și uzate, în care de cele mai multe ori se încălzesc cum știu ei mai bine, iar decizia Guvernului de a amâna legea privind satutul personalului feroviar a declanșat revoltă mare. În fața Prefecturii Constanța aproximativ 100 de angajați au pichetat cu strigăte și lozinci!

Sindicaliștii CFR amenință cu oprirea serviciilor. Oamenii sunt nemulțumiți de decizia guvernului care vizează...

După apariţia imaginilor în care este surprins momentul în care femeia se aruncă de la etaj, oamenii şi-au exprimat nemulţumirea şi indignarea în sute de comentarii. Aceştia dau vina pe lipsa de reacţie a pompierilor şi cer o anchetă amplă în acest caz.

O femeie şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit incendiu ce a izbucnit la un apartament de pe bulevardul Mamaia,...

Printr-un comunicat transmis luni, 15 februarie, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Federaţia...

Românii nu vor mai avea parte de pensii mărite, iar studenții vor pierde o parte din facilitățile de transport. Sunt două dintre măsurile pe care Guvernul Cîțu ar urma să le ia pentru ca România să se încadreze într-un deficit bugetar maxim de 7,2% din PIB. Decizia a creat adevărate nemulțumiri.

Există o decizie luată privitoare la pensii. Pensiile vor crește de la 1 ianuarie 2022”, a declarat...

Constanța se confruntă cu un uriaș deficit al locurilor de parcare - este o realitate pe care o știm cu toții, șoferii se confruntă zilnic cu această problemă, iar autoritățile o cunosc. Și unde există spații care ar putea fi valorificate, încă nu s-a făcut nimic. Într-o zonă din Tomis III, constănțenii își parchează mașinile printre noroaie, după ce parcarea nu a fost amenajată pentru că acolo se dorea construcția unei biserici. Primăria promite că problema va fi rezolvată.

Ceea ce se poate observa în imagini ar trebui să fie un fel de parcare. În lipsa unui spațiu amenajat, oamenii...

Mai multe persoane s-au adunat, vineri, 29 ianuarie, în zona Institutului „Matei Balş” din Bucureşti, pentru...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233