Live

S-a încheiat seria igienizărilor făcute în piețele din oraș. Ultima pe lista Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat a fost Piața Griviței, care este acum pregătită să îi primească pe clienți în condiții decente. Oamenii sunt mulțumiți de curățenie, însă recunosc că aveau nevoie astăzi de diferite produse pe care nu și le-au putut procura din cauză că era închis. Unii constănțeni spun că momentul ales pentru igienizare este nepotrivit, mai ales că se apropie cu pași repezi Sărbătorile Pascale.

Înarmate cu mături, furtunuri și găleți cu apă, muncitorii au început curățenia încă de...

Protest la Casa de Ajutor Reciproc din Constanța. Mai mulți membri s-au revoltat din cauză că actuala conducere ar ocupa funcțiile abuziv. Reprezentanții instituției spun însă că pandemia nu le-a permis să organizeze alegeri, iar un val de demisii în acest moment ar bloca activitatea CAR-ului.

Această casierie e a tuturor pensionarilor! Ne ajunge!”, striga o constănțeancă.

Aceasta era...

Crește valul de nemulţumiri din spatele „oraşului” militar NATO care se construiește la Baza Americană de la Mihail Kogălniceanu. Localnicii reclamă despăgubiri prea mici la exproprierile pe care Armata le face în prima fază a construcției. 2.400 de hectare de teren au fost trecute în proprietatea statului pentru megaproiectul extinderii bazei, investiție estimată la 12 miliarde de lei.

La Mihail Kogălniceanu americanii vor construi un oraș de 10.000 de oameni pentru militarii care vor staționa...

Sindicaliștii constănțeni au protestat din nou, astăzi, în București. Preț de două ore, în Piața Victoriei, reprezentanți ai polițiștilor, pensionarilor militari și angajaților din sănătate și-au strigat nemulțumirile. Cerințele lor sunt deja cunoscute: „salarii normale, pensii normale, servicii publice de calitate” – după cum au transmis, încă o dată, astăzi.

Solidaritate, solidaritate”, strigau protestatarii.

Aceasta a fost atmosfera din Piața...

Peste 4.200 de elevi constănțeni au susținut astăzi simularea la Limba și literatura română. Este pentru a doua oară în aproximativ două săptămâni când școlarii își verifică cunoștințele pentru examenul de Evaluare Națională. Acest lucru a creat o serie de nemulțumiri în rândul profesorilor, dar și al părinților, care cred că momentul pentru organizarea simulării județene a fost nepotrivit.

Elevii constănțeni au trecut din nou prin emoțiile simulărilor. Miercuri dimineață, școlarii de clasa a...

O nouă lovitură pentru patronii teraselor de la malul mării! Noi reguli au fost propuse de Primăria Constanța printr-un nou regulament! Proiectul prevede măsuri cu privire la păstrarea distanței între spațiul terasei și domeniul public, decopertare și podea. Proiectul va fi pus în dezbatere pe 16 aprilie Antreprenorii pot contesta măsurile impuse prin trimiterea de propuneri până pe data de 9 aprilie.

Operatorii economici de la malul mării au intrat încă o dată în atenția autorităților locale. Primăria...

Nervi întinși la maximum și multe claxoane. Trei străzi din Constanța au devenit de astăzi cu sens unic. Noua schimbare i-a „zăpăcit” pe șoferi care s-au trezit că merg pe contrasens. Conducătorii auto s-au arătat nemulțumiți și spun că nu știau că drumul are acum un singur sens.

Sunt imagini care surprind nedumerirea constănțenilor, dar și încălcarea legii. Deși a fost avertizată de...

Continuă protestele la Constanța. Oamenii s-au strâns sâmbătă, 3 aprilie, în fața Prefecturii pentru a-și...

Președintele Klaus Iohannis a transmis astăzi un mesaj prin care condamnă violențele și manifestările...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233