Live

În decurs de mai puțin de o lună, Constanța reușește să găzduiască trei turnee de baschet. Începând de mâine, la Sala Sporturilor, vor avea loc partidele din cadrul celui de-al cincilea turneu al Ligii Naționale de baschet masculin.

BC Athletic are o șansă bună în acest final de săptămână de a sparge gheața în actuala ediție a Ligii...

După două săptămâni de vacanță, HC Dobrogea Sud și-a reluat luni seară antrenamentele în Sala Sporturilor din Constanța. De la reunire au lipsit Nistor, Iancu și Vasile, toți convocați la o acțiune a echipei naționale a României de handbal masculin, dar și stranierii care au în această perioadă meciuri cu selecționatele țărilor lor.

Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea au sunat adunarea după vacanța de iarnă. Reunirea lotului a avut...

După turneul de baschet masculin de săptămâna trecută, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui în acest final de săptămână și două partide din Liga Națională de baschet feminin. Din păcate, gazda competiției, Phoenix CSU Simona Halep, nu va putea evolua în cadrul acestui turneu din cauza problemelor medicale cu care se confruntă câteva jucătoare.

Phoenix CSU Simona Halep va fi în acest weekend gazda unuia din turneele organizate de către Federația Română...

Întrecerile de baschet revin la Constanța. La aproximativ două săptămâni distanță după turneul organizat de cei de la BC Athletic, Sala Sporturilor va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni patru partide din cadrul etapelor 10 și 11 din Liga Națională.

După aproape trei săptămâni de la ultimul meci oficial, fetele de la Phoenix CSU Simona Halep sunt gata să...

HC Dobrogea Sud a intrat oficial în vacanța de iarnă. Constănțenii vor avea aproape două săptămâni de pauză, după care vor reveni la antrenamente pentru partea a doua a sezonului. Există însă și jucători care încă mai au de așteptat până se vor putea bucura de vacanță.

HC Dobrogea Sud a intrat în vacanța de iarnă, însă nu toți jucătorii formației constănțene se pot bucura...

Marți și miercuri, 22-23 decembrie, Constanța organizează în premieră un turneu din Liga Națională de...

RADET Constanța transmite că, marți, 8 decembrie, din cauza unei avarii, 35 de zone din oraș și 69 de puncte de...

Schimbare de ultim moment în programul Ligii Naționale de baschet feminin. Al doilea turneu al sezonului, care programează etapele 4 și 5 din campionat, a fost devansat cu o zi din cauza alegerilor parlamentare care vor avea loc duminică. Astfel, Phoenix CSU Simona Halep Constanța va disputa în această seară, de la ora 19:00, confruntarea cu Olimpia Brașov, care era programată inițial vineri.

Pe lângă adversarul din teren, baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep vor trebui să înfrunte în...

După fetele de la Phoenix CSU Simona Halep, în acest weekend și băieții de la Athletic Neptun vor debuta oficial în noul sezon competițional. Constănțenii vor juca timp de cinci zile la Oradea, în turneul preliminar al Cupei României la baschet masculin.

După o amânare cu aproape trei săptămâni din cauza cazurilor de coronavirus și șapte luni de la ultimul meci...

După mai bine de jumătate de an de la ultimul meci oficial și numeroase incertitudini, competițiile de baschet se reiau în România. BC Athletic, reprezentanta Constanței în Liga Națională de baschet masculin va reveni în terenul de joc pentru confruntările din Cupa României.

BC Athletic este prima formație constănțeană de baschet care dispută un meci oficial de la izbucnirea pandemiei...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233