Live

Deputatul constănțean Bogdan Bola a anunţat miercuri, 21 aprilie, prin intermediul unei postări pe o rețea de...

Pentru cei care locuiesc la mare, dar şi pentru turiştii care apreciază gastronomia peştelui, există un loc...

În cazul în care se constată dispariția echipamentului, puteți fi trași la răspundere.

Vă reamintim...

Toaletele publice sunt o raritate, la Constanţa. Iar în Mamaia, situația este și mai gravă. O spun oamenii, care se plâng că oraşul de la malul mării are lipsuri mari când vine vorba despre grupurile sanitare publice. Autorităţile vin, însă cu veşti bune. Un program de reabilitare a celor existente este în plină desfăşurare. Astfel, se doreşte, cât de cât, rezolvarea acestei probleme delicate.

Fără prea multe opţiuni au constănţenii când vine vorba de toalete publice. De cele mai multe ori, oamenii...

Peisaj dezolant la intrare în Mamaia! Clădirile situate de-a lungul drumului ce leagă Parcul Tăbăcărie de staţiune au ajuns un focar de infecţie. Ambalajele alimentelor aruncate la voia întâmplării chiar de mâna omului au format pereţi de gunoaie în construcţiile ridicate aici în urmă cu zeci de ani. Zona scade cu mult imaginea oraşului în ochii miilor de turişti care ajung la mare anual.

Aşa arată una dintre căile de acces spre staţiunea Mamaia. Clădirile din spatele pensiunilor frumos ridicate au...

Mai scurtă - aşa va fi pasarela din Mamaia. Ca o consecinţă a lucrărilor de lărgire a plajelor, o bucată din ponton va dispărea în nisip. Din aproape jumătate de kilometru, cât are în prezent, pasarela va măsura 150 de metri, la finalul lucrărilor.

Şantier şi utilaje - aşa arată plaja din Mamaia, în zona Cazino. Proiectul de înnisipare a cuprins şi una...

Și hotelierii s-au pregătit pentru minivacanța de 1 Mai și Paște. Prețurile sunt atractive, iar în unele cazuri, unitățile de cazare sunt rezervate aproape la capacitate maximă. Ceea ce se contrazice cu indicațiile autorităților ca hotelurile să fie deschise doar 70%. Aproape 60.000 de locuri de cazare sunt pregătite anul acesta, de 1 Mai, la mare.

Vestea că în weekendul de 1 Mai şi Paşte e liber pe litoral, din Mamaia şi până în Vama Veche, a adus...

Primăria Municipiului Constanța transmite că stațiunea Mamaia a intrat în curățenie generală. Echipele...

Circulația permisă în noaptea de Înviere și redeschiderea stațiunilor de pe litoral la capacitate de 70% sunt măsurile pe care premierul Florin Cîțu le propune pentru minivacanța care se apropie. Cei mai fericiți sunt cei cu afaceri în turism, care privesc cu speranță spre perioada sărbătorilor.

2021 este al doilea an consecutiv în care sărbătorile pascale și cele de 1 Mai nu vor fi marcate de petreceri...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233