Live

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș, sub...

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că punctul de lucru din centrul comercial...

În urmă cu patru ani, județul Constanța avea prima școală de profil în învățământul dual, program care poate aduce din nou elita meseriilor ce în ultimii 30 de ani au fost aproape uitate. Timpul s-a accelerat, iar diplomele de licență au luat locul unor meserii importante din țara noastră: lăcătuși mecanici, instalatori, electricieni, operatori portuari sau chiar mecanici auto, sunt printre meseriile pe care prea puțini elevi și le mai doresc. Însă în sprijinul celor care vor un loc de muncă sigur și o calificare după terminarea studiilor vine învățământul profesional dual – proiectul autorităților care a deschis ochii atât elevilor, cât și părinților ce, potrivit statisticilor, se arată tot mai interesați de varianta școlii postliceale pentru copii lor.

Ferdi și colegii lui sunt îndrumați de angajații companiei pentru a învăța meseria de mecanic...

Poliţia de Frontieră a transmis, joi, 18 martie, că este aglomeraţie punctele de trecere a frontieri în...

Guvernul vrea să prelungească scutirea de la plata impozitului pentru cei din HoReCa până la vară. Măsura propusă vine în sprijinul celor din industrie, după un an cu pierderi colosale. În prezent, plata impozitului pentru cei din industria ospitalității a fost amânată până la sfârșitul acestei luni.

Hoteluri aproape goale, restaurante închise și nenumărate restricții, mai exact, un dezastru- asta a însemnat...

Le-a ajuns cuțitul la os. O posibilă închidere i-ar duce în pragul falimentul. Pandemia de coronavirus a afectat cel mai tare industria ospitalității. Patronii de restaurante, cafenele, baruri sau terase se plâng și spun că, dacă vom intra din nou în carantină, vor fi nevoiți să-și pună definitiv lacătul pe ușă. Managerii de la mare s-au unit într-o asociație care să lupte cu toate armele sindicale contra Guvernului care îi falimentează.

Pandemia de coronavirus a afectat extrem de tare industria ospitalității. Restaurantele, cafenele, terasele și...

SPIT Constanța informează contribuabilii despre modificarea modalității de calcul a impozitului pe clădiri...

La plimbare prin oraș pe două roți. Aproape 400 de biciclete au fost puse, gratuit, la dispoziția constănțenilor. Sistemul „bike-sharing” este din nou funcțional. Închirierea mijloacelor de transport este posibilă doar pentru persoanele care au peste 14 ani. Utilizatorii trebuie să respecte mai multe condiții.

Sistemul bike-sharing este din nou funcțional. Și nici bine nu au apărut bicicletele că deja constănțenii au...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233