Live

În cadrul CJSU, a fost votată, miercuri, 20 aprilie, hotărârea nr. 50, care prevede propunerea prelungirii...

Fără restricții de weekend, la malul mării. Măsura ar putea intra în vigoare de duminică în municipiu, însă doar cu condiția ca numărul cazurilor să nu crească până la sfârșitul săptămânii. Cei mai încântați sunt cei cu afaceri în sectorul HoReCa, pentru care această relaxare este ca o gură de aer proaspăt mai ales acum, în prag de sărbători. Autoritățile îi roagă pe oameni să fie vigilenți în continuare și să nu uite că încă există regulile adoptate la nivel național, pe care trebuie să le respecte toată lumea.

Magazine deschise până mai târziu, terase care funcționează și seara și oameni pe stradă, până după...

Autoritățile au găsit, în sfârșit, o soluție pentru inundațiile din Portul Turistic Tomis. Se reconfigurează suprafața carosabilă și se pune o rigolă din beton pentru a se scurge apa. Operatorii economici, dar și constănțenii care tranzitează zona sunt mulțumiți de aceste lucrări pentru că la fiecare ploaie, portul turistic se inunda: Cauza, pe cât de simplă, pe atât de revoltătoare: nu există canalizare!

Așa arată Portul Tomis de fiecare dată când plouă. Pentru că în zonă nu există un sistem de canalizare,...

Peste 100 de hoteluri vor fi deschise pe litoral pentru minivacanța de 1 Mai și Paște. Turiștii au început să facă rezervări și, chiar dacă fiecare stațiune are propriile atracții, Mamaia rămâne cea mai căutată. De redeschiderea stațiunilor nu se bucură doar oaspeții. Activitate la capacitate crescută în unitățile hoteliere înseamnă și potențiale locuri de muncă pentru cei rămași în șomaj.

Sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar vestea deschiderii stațiunilor a adus speranță pentru hotelieri...

Şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş, medicul primar de medicină legală Dan Manu, a declarat că...

Unitățile de cazare din stațiunile autohtone de la Marea Neagră se pregătesc pentru deschiderea oficială a...

Fără restricţii de weekend pentru mai multe localităţi constănţene. Este vorba despre Ovidiu, Eforie şi Agigea. Oamenii aşteptau cu nerăbdare această măsură, însă cei mai încântaţi sunt agenţii economici din localităţi. Ei spun că cele câteva ore deschise în plus sunt o oază de salvare pentru afacerile lor. Veştile rămân aceleaşi pentru municipiul Constanţa. Aici, restricţiile de weekend rămân valabile.

Ovidiu, Eforie și Agigea scapă de restricțiile de weekend. În localitățile constănțene, incidența a...

De la un capăt la altul, litoralul se pregătește pentru 1 Mai. Anunțul privind relaxarea măsurilor restrictive pe litoral, pentru perioada Paștelui, i-a băgat în priză pe hotelieri. Vama Veche - campioana distracției de 1 Mai se pregăteşte să ia faţa cluburilor din Mamaia. Terasele din Vamă și nisipul fin al plajei vor ține loc ringurilor de dans din cluburile de fițe, închise din cauza pandemiei.

Văzută de pe faleza înaltă, Vama Veche arată așa cum o visam cu toții: frumoasă și sălbatică. În jur de...

În cadrul CJSU, a fost votată, miercuri 14 aprilie a.c., hotărârea nr. 58, care prevede propunerea prelungirii...

Anglia şi-a redeschis de luni magazinele ne-esențiale, sălile de sport, saloanele de înfrumusețare și, nu în...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233