Live

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța are mese disponibile în toate piețele...

Artificii, petarde și pocnitori sunt doar câteva dintre zgomotele cu care ne-am obișnuit la trecerea dintre ani. Pe cât sunt de îndrăgite de unii, pe atât sunt de contestate de constănțenii care s-au săturat de zgomot, în această perioadă a anului. Autoritățile atrag însă atenția că aceste materiale sunt periculoase și este nevoie de autorizații speciale pentru a fi comercializate.

Ionuț vinde artificii la o tarabă din cartierul Tomis Nord. Are autorizațiile necesare și respectă toate...

Piețele sunt pustii, înainte de sărbători. Clienții care în alți ani făceau cozi uriașe la tarabe, pentru a lua cele necesare pentru sărbători, acum abia dacă mai cumpără strictul necesar. Din cauza carantinei impuse de situația pandemică, oamenii sunt mai reticenți când vine vorba să iasă din casă, spre disperarea agricultorilor, care se tem că vor rămâne cu marfa nevândută. În prima și a doua zi de Crăciun, toate piețele agroalimentare din oraș vor fi închise.

La piața Grivița, este aproape pustiu. Deși se află într-o zonă centrală, clienții sunt tot mai puțini. ...

De Sărbători, dorul de casă și de bucatele tradiționale este mai mare ca oricând. În această perioadă, autocarele pleacă din țară pline cu pachete pentru românii stabiliți în străinătate. La fel se întâmplă și în Constanța. Astăzi, de la primele ore ale dimineții, zeci de oameni așteptau să le trimită bunătăți celor dragi. La fața locului a ajuns și Poliția, care i-a avertizat pe constănțeni că trebuie să respecte regulile de distanțare fizică.

La sediul unei firme de curierat din Tomis Nord a fost îmbulzeală joi, de la prima oră. Pe rând, unul câte...

Mormane de gunoi - asta a rămas în urma demolărilor din Tomis Nord. Mai multe barăci și grădini improvizate au fost puse la pământ, iar acum priveliștea este una dezolantă. Locuitorii din cartier sunt resemnați și spun că așteaptă ca problema lor să fie rezolvată.

E o mizerie aici, chiar mă gândeam, treceam și mă gândeam: nu se găsește nimeni să desființeze...

RADET Constanța a transmis că sâmbătă, 12 decembrie, la ora 03:00,...

Barăcile și grădinile din jurul stadionului de pe Badea Cârțan au fost în sfârșit demolate. Terenul pe care acestea erau amplasate face parte din proiectul „Sălii Polivalente”. La finalul operațiunii, zona a fost igienizată.

Se muncește de zor pe lângă stadionul de pe Badea Cârțan. Lucrările pentru Sala Polivalentă sunt realizate...

Ca urmare a apariției unei avarii pe rețeaua de transport a agentului termic primar, nu se pot asigura serviciile...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233