Live

Răsfăț pentru toate doamnele și domnișoarele de 1 și 8 Martie. Din cauza pandemiei, restaurantele au fost nevoie să caute soluții. Petrecerile de altă dată au fost înlocuite cu mesele restânse. Însă cele care vor să serbeze ziua femeii la malul mării, o pot face în cadrul unui hotel. Operatorii din turism s-au pregătit şi ei cu pachete promoţionale care includ acces la SPA.

Pandemia și-a pus serios amprenta pe domeniul HoReCa. Hotelierii dar și patronii de restaurante au fost puternic...

De la Constanța direct în Turcia. Zborurile spre Istanbul vor fi reluate de luna viitoare de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Cei care vor dori să plece în vacanță în această țară o vor putea face începând cu 28 martie. Prețul unui bilet pornește de la 99 de euro de persoană.

Pandemia de coronavirus ne-a dat tuturor planurile peste cap. Din cauza numărului mare de infectări și a...

Reprezentanții HoReCa vor să dea Guvernul în judecată! Principalele motive: restricţiile impuse în domeniu şi lipsa unui ajutor de stat. Și asociațiile constănțene ar urma să se alăture acestui demers. În tot acest timp, premierul Florin Cîțu spune că nu prea înțelege de ce, fiindcă sectorul a beneficiat de foarte multe măsuri de sprijin.

Este aproape un an de zile de când industria HoReCa s-a confruntat cu primele restricții din cauza pandemiei de...

O vacanță sigură în natură. Și în acest an Delta Dunării este una dintre destinațiile preferate de turiști români dar și străini. Mulți preferă acest colț de rai pentru liniște dar și pentru că este mai puțin aglomerată. Hotelierii, dar și agențiile de turism au pregătit pachetele pentru Paște și 1 Mai. Primele rezervări au fost deja făcute.

Delta Dunării este pentru mulți români, dar și străini o destinație unică. Turiștii găsesc aici mereu o...

Omul de cultură Gheorghe Căpăţână a murit duminică la vârsta de 72 de ani. 

Polițiștii constănțeni li s-au alăturat colegilor din țară și au protestat astăzi în fața Guvernului României. Sindicaliștii cer predictibilitate în sistemul de salarizare și anularea Ordonanței de Urgență prin care au fost înghețate veniturile și s-a renunțat la voucherele de vacanță. De la Guvern, polițiștii au plecat spre Parlament. În total, 15 instituții publice au fost pichetate de oamenii legii.

Ne țin cu salarii de mizerie. De ce se poartă așa cu tot poporul român? Nu suntem singurii în situația...

Decalaj între semestre, în anul școlar 2021-2022. Semestrul întâi se va încheia înainte de vacanța de Crăciun, așadar semestrul al doilea va avea mai multe săptămâni. Deși profesorii spun că programa va fi împărțită, elevii spun că această nouă reglementare nu era necesară.

Controversele nu par să părăsească nici anul școlar care urmează să vină. Acesta va începe, cel mai...

Vacanțele pe litoral pentru vara 2021 pot fi cumpărate în perioada 18-21 februarie cu discounturi de până la...

Ministerul Educaţiei a anunţat, marţi seară structura anului şcolar 2021 – 2022.

”Cursurile anului...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233