dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "cautare"

Pachetele all inclusive sunt din ce în ce mai căutate de turiștii care ajung pe litoral. Iar hotelierii se întrec în oferte pentru a atrage cât mai mulți clienți. Pe lângă cele trei mese incluse, cei care au optat pentru această variantă au parte și de anumite facilități: ateliere de creație și program artistic pentru copii, o bază sportivă, dar și activități de relaxare pentru adulți. Cel mai mult, aceste servicii sunt căutate de familiile care au copii. Însă, și prețurile sunt pe măsură.

Este o criză acută de forță de muncă pe litoral, așa că hotelierii se orientează din ce în ce mai mult spre muncitorii străini dar și către studenții și elevii care vor lucreze în vacanță. În acest sezon, cel mai probabil toate unitățile de cazare vor avea angajați luați de pe băncile școlilor. Pe litoral este nevoie de 20 de mii de muncitori sezonieri iar în turism în toată țara deficitul este de 50 de mii de oameni.

Inimioare, trandafiri și lumânări – aşa sunt astăzi decorate mesele localurilor. Cei mai mulți dintre constănțenii care sărbătoresc Valentine’s Day au marcat ziua printr-o cină la restaurant. Patronii localurilor i-au așteptat cu preparate delicioase și cu surprize din partea casei. Forfotă mare a fost și la saloane. De la tratamente de îngrijire la ședințe de epilat, doamnele au vrut să fie sigure că Ziua Îndrăgostiților nu le prinde nepregătite și au sunat din timp ca să se programeze.

,,Plec pentru o viață mai bună” – este deviza după care se ghidează cei care aleg să muncească în afară. Departe de țară, de casă și de familie, oamenii speră la salarii mari și un nivel de viață mai bun. La Constanța a început astăzi un târg de job-uri în străinătate. Încă de la deschidere, au venit oameni interesați. Cele mai căutate posturi sunt cele din domeniul naval.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233