dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "cautare"

Inimioare, trandafiri și lumânări – aşa sunt astăzi decorate mesele localurilor. Cei mai mulți dintre constănțenii care sărbătoresc Valentine’s Day au marcat ziua printr-o cină la restaurant. Patronii localurilor i-au așteptat cu preparate delicioase și cu surprize din partea casei. Forfotă mare a fost și la saloane. De la tratamente de îngrijire la ședințe de epilat, doamnele au vrut să fie sigure că Ziua Îndrăgostiților nu le prinde nepregătite și au sunat din timp ca să se programeze.

,,Plec pentru o viață mai bună” – este deviza după care se ghidează cei care aleg să muncească în afară. Departe de țară, de casă și de familie, oamenii speră la salarii mari și un nivel de viață mai bun. La Constanța a început astăzi un târg de job-uri în străinătate. Încă de la deschidere, au venit oameni interesați. Cele mai căutate posturi sunt cele din domeniul naval.

Beteală colorată, globuri de toate dimensiunile, cu imprimeuri sau fără, luminițe și multe alte decorațiuni atât pentru pomul de Crăciun, cât și pentru casă. Rafturile magazinelor sunt pline, iar constănțenii cu siguranță au de unde alege. Nici prețurile nu sunt foarte mari. De pildă, un set de globuri poate costa 30 de lei. Însă, cei care optează pentru ceva mai deosebit, vor scoate din buzunar chiar și nouă lei pentru un singur accesoriu. Dacă este să tragem linie, anul acesta, oamenii vor plăti până la 500 de lei pentru împodobirea bradului.

Odată cu trecerea Zilei Naționale și a sărbătorii de Sfântul Nicolae, constănțenii au început acum să caute pomul perfect de Crăciun. Fie că vorbim despre brazi naturali, artificiali sau doar crenguțe, oamenii sunt mari iubitori ai pregătirilor de sărbători, prin împodobirea locuinței. La marile centre comerciale au apărut primele conifere, iar prețurile încep de la 36 de lei.

Constănțeni care vor să se imunizeze sau bolnavii cu simptome ușoare, cu toții caută diferite medicamente în farmacii. Vitamine, suplimente alimentare și paracetamol - acestea par să fie „armele” în lupta cu noul coronavirus, dar și cu alte viroze cu care au de-a face în sezonul rece. Specialiștii avertizează că tratamentul nu trebuie luat după ureche, deși cei mai mulți apelează la astfel de soluții fără sfatul medicului. Pastilele care inițial par prieteni de nădejde, pot deveni dușmanii organismului.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233