dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "activitati"

Peste 1.600 de articole de vestimentație susceptibile a fi contrafăcute, aproape 90 de kg de pește, 1.500 de metri plase monofilament, 17 migranți găsiți într-o autoutilitară și 36 de cetățeni din țări precum Afganistan și Maroc, au fost prinși în timp ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat. Sunt rezultatele măsurilor de prevenire și combatere a infracțiunilor transfrontaliere desfășurate în ultimele zile de către polițiștii de frontieră din sudul și vestul țării.

Este liber, dar ce facem cu copiii? Este întrebarea pe care mulți părinți și-o pun. Nu toți au posibilitatea să-și ia și ei liber de la serviciu, așa că de multe ori, cei mai mici ajung în grija bunicilor. Au fost însă și adulți care locul de muncă le-a permis ca astăzi să facă diverse activități cu copiii lor. Și psihologii spun că Ziua Educației este mai mult decât un liber. Ba mai mult, aceasta trebuie petrecută alături de familie.

Cât de activ vrei să fii în vacanţă? Ești genul care lenevește la soare pe șezlong sau care nu stă locului o clipă? La malul mării plajele se împart între turiștii care vor doar plajă, soare și o baie-n mare și cei care fac din sporturile nautice adevărate distracții de vacantă. Cuceriţi de briza mării şi de valuri, aceştia îşi testează limitele prin practicarea sporturilor nautice. Kitesurfingul, stand-up paddle, surfingul sau plimbarea cu caiacul, au rămas la modă şi în acest sezon.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233