dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "apartamente"

Prețul la cazare se negociază ca la piață. Pe orice margine de drum de la intrare în oraș și până în stațiunea Mamaia, proprietarii de apartamente sau case încearcă să „agațe” turiștii... cu cheia. Oferta se face pe loc, iar dacă un client este nemulțumit tariful scade imediat. Deși nu există o lege care să sancționeze această activitate, potrivit autorităților, totuși în ultima perioadă oamenii legii au intervenit în teren pentru prevenirea și menținerea acestui fenomen.

700 de lei pentru cazare. Nu, nu este vorba despre un sejur într-o țară exotică, ci despre o noapte petrecută în Constanța. Festivalul Neversea este un bun prilej de profit pentru proprietarii de apartamente. O locuință se închiriază cu câteva sute de lei, iar dacă este în apropierea plajei unde se va organiza festivalul, poate ajunge și la 1.000 de lei pe noapte.

„De ce nu se dă drumul la căldură?” - este o întrebare pe care tot mai mulți constănțeni o adresează, în contextul în care temperaturile au scăzut, iar meteorologii anunță valori termice sub normalul acestei perioade. Cu toate că pe timpul nopții vremea este destul de răcoroasă, nu se mai poate relua furnizarea agentului termic. Motivul? Instalațiile sunt prea vechi și nu ar permite repornirea căldurii.

Condiții greu de suportat, pereți mult prea reci și presiune slabă la robinet. Acestea sunt trei dintre problemele cu care constănțenii se confruntă încă din luna noiembrie. Chiar dacă avem parte pentru moment de o iarnă mai blândă, temperaturile foarte scăzute ar putea veni oricând. După ce și-au petrecut și sărbătorile fără apă caldă și căldură, din ce în ce mai mulți oameni iau în calcul centrala pe gaze. Mai mult, aceste probleme sunt legate de avariile din oraș și de starea învechită a țevilor de termoficare.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233