dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "baschet"

BC Athletic și Phoenix CSU Simona Halep vor reprezenta Constanța la sfârșitul acestei săptămâni în Cupa României de baschet 3x3. Pe lângă competiție, la inițiativa Federației Române de Baschet, fiecare club va juca pentru o cauză nobilă. În funcție de poziția ocupată la finalul întrecerii, forul românesc urmând să acorde premii în bani care vor ajunge la cazurile sociale.

„Gladiatorilor din Tomis” le place să trăiască periculos la fiecare meci. BC Athletic a pierdut în prelungiri meciul cu CSA Steaua, după ce a reușit să revină spectaculos în finalul meciului. În ciuda înfrângerii, constănțenii se mențin pe locul patru al clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin.

Acuzațiile lansate la adresa arbitrilor de reprezentanții Phoenix CSU Simona Halep după meciul din weekend n-au rămas fără urmări. Federația Română de baschet a anunțat că, deși nu a influențat rezultatul final, întreaga brigadă a primit calificativul slab și a fost suspendată pentru două etape.

Calificată în turul secund al României după ce a trecut de Universitatea Cluj, Phoenix CSU Simona Halep a spart gheața și în Liga Națională. Constănțencele au învins pe teren propriu pe CSM Târgoviște cu scorul de 74 la 64.

Phoenix CSU Simona Halep a fost aproape de o surpriză de proporții în weekend, în Liga Națională de baschet feminin. Formația constănțeană a ratat de puțin victoria în etapa a treia a campionatului, chiar pe teren deținătoare titlului, Sepsi Sfântu Gheorghe. Plus de experiență, dar și de valoare și-au spus în cele din urmă cuvânt și victoria a revenit gazdelor cu un avans de 18 puncte.

Phoenix CSU Simona Halep și-a schimbat abordează noul sezon cu o echipă complet schimbată, însă ambițiile sunt la fel de mari. Ocupantele locului șase la finalul campionatului trecut, constănțencele vor acum să ajungă în Final Four Ligii Naționale de baschet feminin.

Se conturează lotul cu care BC Athletic Constanţa va aborda noul sezon în baschetul masculin din România. Formația de pe litoral a anunțat încă două transferuri, numărul achizițiilor din această vară crescând la cinci.

BC Athletic va debuta în noul sezon competițional cu o confruntare în Cupa României. „Gladiatorii” din Tomis vor întâlni la sfârșitul lunii septembrie, în dublă manșă, pe Rapid București.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233