Live

Fără nici o victorie în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin, BC Athletic caută să se întărească din mers. Constănțenii au transferat un coordonator de joc din Statele Unite ale Americii, împreună cu care speră să își îmbunătățească poziția din clasament.

La doar o zi după ce a găzduit la Constanța un nou turneu din cadrul actualei ediții a Ligii Naționale la...

În decurs de mai puțin de o lună, Constanța reușește să găzduiască trei turnee de baschet. Începând de mâine, la Sala Sporturilor, vor avea loc partidele din cadrul celui de-al cincilea turneu al Ligii Naționale de baschet masculin.

BC Athletic are o șansă bună în acest final de săptămână de a sparge gheața în actuala ediție a Ligii...

BC Athletic rămâne fără victorie în Liga Națională de baschet masculin și după al patrulea turneu al campionatului. Constănțenii au cedat aseară la Voluntari confruntarea cu CSM Oradea cu scorul de 51 la 89, într-o partidă contând pentru etapa a noua a campionatului.

Diferența de valoare dintre BC Athletic și CSM Oradea s-a văzut încă din primul sfert, adjudecat de adversara...

BC Athletic Constanța a ratat șansa de a bifa primul succes în acest sezon al Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii“ au cedat ieri la Voluntari în fața celor de la SCM Timișoara, în primul meci din cadrul turneului cu numărul patru al campionatului, cu scorul de 66 la 80. Constănțenii dispută chiar la această oră cea de a doua partidă, contra lui CSU Oradea.

BC Athletic a ratat de puțin ocazia de a bifa prima victorie a sezonului. Constănțenii au disputat ieri la...

Doar o săptămână au avut pauză elevii lui Alexandru Olteanu. BC Athletic merge la Voluntari cu gândul la prima victorie în actuala ediție a Ligii Naționale la baschet masculin.

Fără victorie în cele patru meciuri disputate în campionat în finalul anului trecut, BC Athletic Neptun speră...

BC Athletic Neptun încheie anul pe terenul de baschet. Formația constănțeană participă la mijlocul acestei săptămâni la cel de-al treilea turneu al Ligii Naționale, în care va disputa etapele șase și șapte ale campionatului.

Finalul de an îi găsește pe „gladiatorii” de la BC Athletic Neptun Constanța pe terenul de baschet....

Marți și miercuri, 22-23 decembrie, Constanța organizează în premieră un turneu din Liga Națională de...

Debutul baschetbaliștilor de la BC Athletic în noul sezon al Ligii Naționale se amână. Formația constănțeană a anunțat că nu va participa la primul turneu al campionatului din cauza unor cazuri de Covid 19 apărute în rândul echipei. Primul meci oficial al competiției este programat pentru mâine.

Joi este programat startul în noul sezon al Ligii Naționale la baschet masculine, ediția 2020-2021. Din păcate,...

După o lungă așteptare, Liga Națională de baschet masculin este gata de start. Joi va debuta noua ediție de campionat, care se va desfășura pentru moment sub formă de turnee. BC Athletic Constanța va juca primele trei etape la Cluj.

Pe 10 decembrie este programat startul Ligii Naționale de baschet masculin, ediția 2020/2021. Primele turnee de la...

Cu o victorie și trei înfrângeri înregistrate la turneul preliminar al Cupei României disputat la Oradea, BC Athletic a părăsit prematur competiția în acest sezon. Constănțenii au învins în ultimul meci pe CSM Miercurea Ciuc și așteaptă acum cu încredere programarea startului în Liga Națională de baschet masculin.

Chiar dacă au cedat la scor în fața principalelor favorite ale Grupei B de calificare în Final 8-ul Cupei...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233