dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "bc athletic"

BC Athletic și Phoenix CSU Simona Halep vor reprezenta Constanța la sfârșitul acestei săptămâni în Cupa României de baschet 3x3. Pe lângă competiție, la inițiativa Federației Române de Baschet, fiecare club va juca pentru o cauză nobilă. În funcție de poziția ocupată la finalul întrecerii, forul românesc urmând să acorde premii în bani care vor ajunge la cazurile sociale.

„Gladiatorilor din Tomis” le place să trăiască periculos la fiecare meci. BC Athletic a pierdut în prelungiri meciul cu CSA Steaua, după ce a reușit să revină spectaculos în finalul meciului. În ciuda înfrângerii, constănțenii se mențin pe locul patru al clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin.

„Gladiatorii din Tomis“ s-au obișnuit să joace cu pulsul ridicat în acest sezon. După două partide decise în prelungiri, formația de pe litoral a cedat deplasarea de la Timișoara la doar un punct diferență. În ciuda înfrângerii, constănțenii se mențin pe locul 4 în clasament, cu 13 puncte după opt etape.

„Gladiatorii din Tomis” atacă prima poziție a clasamentului Ligii Naționale la baschet masculin. Constănțenii au bifat în weekend a cincea victorie din actuala stagiune, după succesul contra celor de la CSM Ploiești, și au urcat până pe locul secund, cu 12 puncte.

După două victorii acasă și două meciuri decise în prelungiri, BC Athletic a suferit duminică seară prima înfrângere de pe teren propriu. „Gladiatorii din Tomis” au fost învinși în Sala Sporturilor de CSM 2007 Focșani cu scorul de 69 la 78.

Dramatismul a fost la el acasă aseară, la confruntarea dintre BC Athletic și CSM Galați, partidă restanță din etapa a doua a Ligii Naționale la baschet masculin. „Gladiatorii din Tomis” au obținut cea de a patra victorie stagională după ce au disputat și o repriză suplimentară de prelungiri.

După trei victorii în acest start de sezon, BC Athletic este pe punctul de a o bifa pe a patra. Constănțenii joacă în această seară, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor, contra codașei clasamentului Ligii Naționale, CS Municipal Galați.

„Gladiatorii din Tomis” dau piept în acest weekend cu liderul Ligii Naționale la baschet masculin. BC Athletic Neptun Constanța joacă sâmbătă în deplasare, pe terenul celor de la FC Argeș Pitești. Ambele formații sunt neînvinse în acest start de campionat.

BC Athletic Neptun Constanța are parte de un start de sezon perfect. S-a calificat în turul secund al Cupei României, iar în campionat a bifat deja două victorii. „Gladiatorii“ se pregătesc acum de o nouă confruntare în Liga Națională, prima de pe teren propriu din acest sezon după amânarea meciului cu CSM Galați.

Disputa dintre BC Athletic și CS Municipal Galați a fost amânată în această dimineață. Cu aproximativ 12 ore înainte de startul partidei Federația Română de Baschet a anunțat că în lotul oaspeților au fost inregistrate mai multe cazuri de coronavirus, astfel că formația de la Dunăre nu a mai facut deplasarea pe litoral.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233