dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "calificare"

CSM Constanța este aproape de a face pasul decisiv în faza următoare a EHF European League. Handbaliștii constănțeni numără minutele rămase până la startul partidei din etapa a patra a grupelor, contra polonezilor de la Glogow.

Pentru al doilea an consecutiv, CSM Constanța va juca între cele mai bune opt echipe în Cupa României la baschet masculin. Învinsă greu în meciul de debut de CSU Sibiu, formația pregătită de Dan Fleșeriu a obținut calificarea în faza următoare a competiției după o victorie categorică obținută aseară contra celor de la CS Vâlcea.

Farul Constanța este în fața celui mai important meci din acest început de sezon competițional. Campioana României dispută mâine seară, la Helsinki, manșa retur a play-off-ului de calificare în grupele Conference League. Învingători la Ovidiu cu scorul de 2-1, „marinarii” speră să repete evoluția bună de pe teren propriu și să își asigure prezența în fazele următoare ale competiție.

Farul Constanța este aproape de a scrie o pagină importantă în istoria fotbalului din România. Deținătoarea titlului în Superligă dispută mâine seară prima manșă din play-off-ul de calificare în grupele Conference League. „Marinarii” dau piept cu finlandezii de la HJK Helsinki, formație cu o experiență net superioară în cupele europene. Hagi este însă hotărât să își joace șansa până la capăt și să obțină în premieră calificarea în grupe.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233