dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "caravana sperantei"

„Caravana Speranței” a intrat în linie dreaptă cu pregătirile înainte de a porni la drum. Doar patru zile au mai rămas până când reprezentații și voluntarii Asociației Culturale Obsidian vor merge în județ la 100 de familii defavorizate și le vor împărți pachete și bunuri de strictă necesitate pentru sezonul rece.

Anunțată oficial în urmă cu aproximativ o săptămână, „Caravana speranței“ se bucură deja de un success care i-a luat prin surprindere până și pe organizatori. În cadrul campaniei, o sută de familii defavorizate de pe raza județului Constanța vor primi pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționala a României ,cadouri și pachete necesare sezonului rece.

De 1 decembrie, de Ziua Națională a României, o sută de familii defavorizate de pe raza județului Constanța vor parte de o sărbătoare cum nu au mai avut parte până acum. Membrii și voluntarii Asociației Obsidian, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, le vor oferi acestora cadouri și bunuri de strictă necesitate pentru a putea trece mai ușor peste sezonul rece care începe să își intre în drepturi.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233