dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "cautare"

Constănțenii care doresc să ajungă în capitala Italiei, nu vor mai fi nevoiți să meargă până la București pentru a lua avionul. Constanța-Roma este noua rută care va fi operată din luna iulie, de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. În numai două ore și jumătate doritorii ajung la destinația de mult visată. Acesta este un motiv în plus pentru care oamenii aleg din nou varianta de tip city break din ofertele agențiilor de turism.

Hotelierii și patronii de restaurante de pe litoral caută de zor angajați pentru sezonul estival. Cererea este mare și, din păcate, nu prea se găsesc oameni, deși, în unele cazuri, salariile ating mii de euro. Iar în aceste condiții, pentru mulți operatori de la malul mării, salvarea vine de la muncitorii din Asia. Și internetul este plin de anunțuri de angajare, dar și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța sunt numeroase oferte.

Mai intime, mai practice și mai sigure în vreme de pandemie. Așa caracterizează mulți dintre turiști apartamentele care se închiriază pe litoral, în timpul sezonului estival. Dovadă stă cererea tot mai mare pentru aceste unități de cazare, care sunt disponibile pentru toate buzunarele. Totuși, cazarea la hotel are anumite beneficii, spun reprezentanții unităților de cazare.

Românii sunt destul de rapizi și hotărâți atunci când vine vorba de a-și cumpăra o casă. Un studiu care analizează achizițiile de locuințe arată că trei din cinci persoane își cumpără o casă în cel mult trei luni. Mai mult de atât, majoritatea românilor nu vizionează mai mult de cinci proprietăți înainte să ia o decizie.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233