dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "centru de vaccinare"

Dacă săptămâna trecută era forfotă și îmbulzeală la ghișeul pentru vouchere de la Pavilionul Expozițional, astăzi a fost liniște. Constănțenii nu s-au mai înghesuit să-și ridice tichetele de masă. Aceștia au la dispoziție șase luni pentru a le lua. Nici la vaccinare nu a mai fost aglomerat. Odată cu scăderea incidenței, unele persoanele au început să se relaxeze. Acesta este și motivul pentru care la centru este aproape gol, spun medicii. Însă autoritățile trag un semnal de alarmă și le transmit cetățenilor că pandemia nu a trecut.

A început distribuirea tichetelor de masa pentru cei care s-au vaccinat cu schema completă în luna septembrie. Beneficiarii acestora își pot ridica voucherele în valoare de 100 de lei de la centrul unde s-au vaccinat pe baza unui act de identitate și a adeverinței de vaccinare.

Studenții mediciniști vin în ajutorul constănțenilor care doresc să se imunizeze. Deși ne încearcă vremuri grele, tinerii nu au încetat să îi ajute pe cei ce le-au cerut sprijinul. Au petrecut zile și nopți făcând practică în unitățile medicale, iar acum îi așteaptă pe constănțenii care doresc să se vaccineze. Până la sfârșitul săptămânii, un nou centru va funcționa la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase cu ajutorul lor.

Un nou centru de vaccinare s-a deschis la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Cei ce doresc să se imunizeze sunt așteptați, de luni până vineri, începând cu ora 13:00. Serurile cu care oamenii se vor putea vaccina sunt Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson. Cadrele medicale îi îndeamnă pe constănțeni să vină în număr cât mai mare pentru ca lucrurile să revină la normal într-un timp mai scurt.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233