dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "centru de vaccinare"

A început distribuirea tichetelor de masa pentru cei care s-au vaccinat cu schema completă în luna septembrie. Beneficiarii acestora își pot ridica voucherele în valoare de 100 de lei de la centrul unde s-au vaccinat pe baza unui act de identitate și a adeverinței de vaccinare.

Studenții mediciniști vin în ajutorul constănțenilor care doresc să se imunizeze. Deși ne încearcă vremuri grele, tinerii nu au încetat să îi ajute pe cei ce le-au cerut sprijinul. Au petrecut zile și nopți făcând practică în unitățile medicale, iar acum îi așteaptă pe constănțenii care doresc să se vaccineze. Până la sfârșitul săptămânii, un nou centru va funcționa la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase cu ajutorul lor.

Un nou centru de vaccinare s-a deschis la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Constanța. Cei ce doresc să se imunizeze sunt așteptați, de luni până vineri, începând cu ora 13:00. Serurile cu care oamenii se vor putea vaccina sunt Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson. Cadrele medicale îi îndeamnă pe constănțeni să vină în număr cât mai mare pentru ca lucrurile să revină la normal într-un timp mai scurt.

Cei care se află la o sesiune de cumpărături sau au ieșit să se relaxeze în mall vor putea să se și vaccineze. Un nou centru de imunizare a fost deschis în incinta spațiului comercial din Parcul Tăbăcărie. Decizia a fost luată pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să aștepte chiar și o oră pentru a-și administra serul anti-COVID-19. De pildă, astăzi la Pavilionul Expozițional s-au vaccinat, în doar câteva ore, peste 700 de persoane

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233