dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "csm constanta"

A fost sărbătoare seara trecută în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța. La final de 2023, Clubul Sportiv Municipal Constanța și-a premiat sportivii pentru performanțele obținute în decursul acestui an, în care au cucerit peste 550 de medalii. Elena Zaharia, jucătoarea de care se leagă speranțele tenisului de masă din România, a fost desemnată sportiva anului la CSM Constanța.

Chiar dacă mai este o etapă rămasă de disputat în Liga Națională de handbal masculin, selecționerul Xavier Pascual a anunțat jucătorii pe care va conta în campania de pregătire ce va preceda turneului final de la începutul anului viitor. Printre aceștia se numără și cinci handbaliști de la CSM Constanța, care au parte de un sezon fantastic până în prezent în cupele europene.

CSM Constanța a scăpat printre degete a patra victorie consecutivă în grupele EHF European League. Formația de pe litoral a remizat seara trecută în Polonia, împotriva celor de la Chrobry Glogow, într-o partidă încheiată cu scorul de 29 la 29. Constănțenii au fost egalați pe final de meci, după ce au avut un avans de două goluri pe tabela de marcaj.

CSM Constanța este aproape de a face pasul decisiv în faza următoare a EHF European League. Handbaliștii constănțeni numără minutele rămase până la startul partidei din etapa a patra a grupelor, contra polonezilor de la Glogow.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233