dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "distractie"

Zonă de promenadă, spații verzi și evenimente culturale. Toate ar putea fi puse la dispoziția constănțenilor într-un singur loc în cazul în care proiectul inițiat de municipalitate va fi dus la bun sfârșit. Autoritățile locale vor să amenajeze unui spațiu dedicat distracției în apropierea plajei Modern, iar acum sunt la stadiul de cercetare.

Zâmbete, râsete și multă bucurie. Aceasta a fost atmosfera în gara din Constanța în această dimineață. Cu bagajele în mână, sute de turiști cu coborât din tren astăzi cu gândul la mare, dar și la distracție și relaxare. De asemenea, ca în fiecare sezon estival, Vama Veche rămâne stațiunea preferată de către tineri.

Cei care au ales să-și petreacă acest weekend în stațiunea Mamaia au mers de la gară direct la hotel. Iar după ce au făcut check-in-ul și-au lăsat bagajele în cameră și-au pus costumele de baie pe ei și au dat o fugă pe plajă. Au stat la soare până la lăsarea serii și s-au bălăcit în apa mării. Turiștii vor ca în acest weekend să se distreze la maximum și să uite de toate grijile.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233