dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "dreptate"

O ceartă între copii s-a transformat într-o bătaie în care au intervenit și părinţii. S-a întâmplat la Mihail Kogalniceanu în Constanța, unde un bărbat a vrut să își facă singur dreptate, după ce copilul lui s-a certat cu doi colegi de clasă. Părinții celor doi spun că tatăl celuilalt i-a bătut pe amândoi și i-a și curentat cu un dispozitiv electroșoc. Minorii agresați au avut nevoie de îngrijiri medicale și au certificat medico-legal. Scandalul e acum dosar penal. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoţional.

Au primit în extrasezon autorizațiile de funcționare pentru sezonul estival 2022. S-a întâmplat în Constanța, mai exact în Satul de Vacanță, unde o parte din operatorii economici de acolo au dat în judecată primăria pentru că nu le eliberează documentele pentru funcționare. Instanța le-a dat dreptate agenților economici doar că mai târziu decât era cazul. Cu toate acestea, operatorii economici au primit în toamnă autorizațiile necesare pentru vara lui 2022.

Chiar dacă conduce detașat în clasamentul Superligii, Farul Constanța are mari emoții în privința participării în cupele europene în sezonul viitor. Liderul campionatului este în pericol să nu primească nici în acest an licența din partea UEFA. Oficialii clubului de pe litoral speră obțină câștig de cauză în acest sens la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233